V&VN kan binnen deze subsidieoproep subsidie aanvragen om de bestaande training tot implementatiecoach door te ontwikkelen, waardoor implementatiecoaches onderdeel worden van de implementatie-infrastructuur. De implementatiecoaches vormen een duurzaam netwerk welke de verdere bouw van een landelijke implementatie-infrastructuur ondersteunt.

Onderwerpen

  • Verpleegkundigen en verzorgenden
  • Richtlijn
  • Implementatiecoaches
  • Implementatie-infrastructuur

Onderdeel van programma

Ontwikkeling Kwaliteitsstandaarden 2019 – 2022

Geplaatst op

6 november 2019

Deadline

8 juni 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Implementatiecoaches verpleegkundigen en verzorgenden - doorontwikkelen opleiding en netwerk (pdf) 324 KB

Doel subsidieoproep

Een implementatie-infrastructuur (binnen en tussen organisaties) is noodzakelijk om het gebruik van standaarden te bevorderen. Implementatiecoaches maken onderdeel uit van deze implementatie-infrastructuur en kunnen zorgen voor de uitwisseling van informatie en ervaringen binnen de eigen zorgorganisatie, tussen zorgorganisaties en organisatie overstijgend. Het doel van deze subsidieoproep is het doorontwikkelen van een opleiding tot implementatiecoach en het creëren van een netwerk van implementatiecoaches die het gebruik van kwaliteitsstandaarden door verpleegkundigen en verzorgenden vergroten en verbeteren. Bijkomend voordeel is dat implementatiecoaches richtlijndeskundig worden en een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan werkgroepen betrokken bij de ontwikkeling en proefimplementatie van kwaliteitsstandaarden.

Wat kan worden aangevraagd?

Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) kan een subsidieaanvraag indienen voor het doorontwikkelen en geven van een scholing tot implementatiecoach en het opbouwen van een netwerk van implementatiecoaches.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Deze subsidieoproep is op uitnodiging. Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) heeft een uitnodiging ontvangen om een subsidieaanvraag in te dienen.

Budget

Er is € 150.000,- incl. BTW beschikbaar. De maximale looptijd is 15 maanden.

Aanvraag indienen

U kunt tot 7 mei 2020, 14.00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet. Download alle informatie

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Implementatiecoaches verpleegkundigen en verzorgenden - doorontwikkelen opleiding en netwerk (pdf) 324 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Denise Temmink. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website