In de afgelopen jaren is er veel inzicht verworven in de pathofysiologische processen die ten grondslag liggen aan verschillen in Hart- en VaatZiekten (HVZ) tussen vrouwen en mannen. Ontwikkelde kennis verspreidt zich echter niet vanzelf, maar vereist actieve inzet op implementatie.

Onderwerpen

  • Implementatie
  • hart en vaat ziekten
  • sekse en gender specifieke kennis

Onderdeel van programma

Kennisprogramma Gender en Gezondheid

Geplaatst op

21 december 2021

Deadline

1 februari 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Implementatie impuls IMPRESS (pdf) 267 KB

Doel subsidieoproep

Deze subsidieoproep nodigt het samenwerkingsverband IMPRESS uit tot het indienen van een projectaanvraag die leidt tot een aantoonbare en duurzame verbetering in de zorg voor vrouwen met -een risico of verdenking op - hart- en vaatziekten. Het project is er op gericht de dagelijkse zorgpraktijk meer sekse- en gendersensitief te maken en daarmee de kwaliteit van het professioneel handelen te verbeteren

Wat kan worden aangevraagd?

Het project moet leiden tot implementatie van reeds beschikbare wetenschappelijke kennis in de zorgpraktijk. Projectactiviteiten primair gericht op het ontwikkelen van nieuwe wetenschappelijke kennis komen niet voor honorering in aanmerking.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Deze oproep nodigt het consortium IMPRESS uit om een uitgewerkte subsidieaanvraag in te dienen.

Budget

Voor deze aanvraag is een budget van maximaal €300.000 beschikbaar. Er kan financiering worden aangevraagd voor een project met een maximale looptijd van 5 jaar.

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 1 februari 2021 uw subsidieaanvraag indienen Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Implementatie impuls IMPRESS (pdf) 267 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Miranda van Duijn. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Miranda van Duijn

Programmamanager

+ 31 70 349 53 65
duijn@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website