V&VN kan subsidie aanvragen voor het organiseren van het Congrestival kwaliteitsstandaarden V&V 2020. Het doel van het Congrestival is om landelijke bekendheid te geven aan de opbrengsten en het toepassen van kwaliteitsstandaarden in de verpleging en verzorging.

Onderwerpen

  • kwaliteitsstandaarden
  • wijkverpleging
  • congres
  • verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden

Onderdeel van programma

Ontwikkeling Kwaliteitsstandaarden 2019-2022: wijkverpleging

Geplaatst op

10 maart 2020

Deadline

7 mei 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Congrestival kwaliteitsstandaarden V&V 2020 (pdf) 304 KB

Doel subsidieoproep

Door het organiseren van het Congrestival kwaliteitsstandaarden V&V 2020 willen we landelijke bekendheid geven aan de opbrengsten en het toepassen van kwaliteitsstandaarden in de verpleging en verzorging (V&V). De inhoud en de resultaten van het ZonMw-programma ‘Ontwikkeling Kwaliteitsstandaarden 2019-2022: Wijkverpleging’ staan centraal. Het doel van dit evenement is om op een interactieve manier de opbrengsten en implicatie van kwaliteitsstandaarden in de V&V te verspreiden.

Wat kan worden aangevraagd?

V&VN kan een subsidieaanvraag indienen voor het organiseren van het Congrestival kwaliteitsstandaarden V&V 2020.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

V&VN.

Welk bedrag kan aangevraagd worden

Voor deze subsidieoproep is maximaal € 45.000,- beschikbaar inclusief BTW. De maximale looptijd is 6 maanden. Het Congrestival vindt plaats in 2020.

Aanvraag indienen

U kunt tot 7 mei 2020, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Congrestival kwaliteitsstandaarden V&V 2020 (pdf) 304 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Denise Temmink. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website