V&VN kan subsidie aanvragen voor het organiseren van het Congrestival kwaliteitsstandaarden V&V 2020. Het doel van het Congrestival is om landelijke bekendheid te geven aan de opbrengsten en het toepassen van kwaliteitsstandaarden in de verpleging en verzorging.

Onderwerpen

  • kwaliteitsstandaarden
  • wijkverpleging
  • congres
  • verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden

Onderdeel van programma

Ontwikkeling Kwaliteitsstandaarden 2019-2022: wijkverpleging

Geplaatst op

10 maart 2020

Deadline

31 juli 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Congrestival kwaliteitsstandaarden 2021 (pdf) 309 KB

Doel subsidieoproep

Door het organiseren van het Congrestival kwaliteitsstandaarden 2021 willen we landelijke bekendheid geven aan de opbrengsten en het toepassen van kwaliteitsstandaarden in de verpleging en verzorging (V&V). De inhoud en de resultaten van het ZonMw-programma ‘Ontwikkeling Kwaliteitsstandaarden 2019-2022: Wijkverpleging’ staan centraal. Het doel van dit evenement is om op een interactieve manier de opbrengsten en implicatie van kwaliteitsstandaarden in de V&V te verspreiden.

Wat kan worden aangevraagd?

V&VN kan een subsidieaanvraag indienen voor het organiseren van het Congrestival kwaliteitsstandaarden 2021.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

V&VN.

Welk bedrag kan aangevraagd worden

Voor deze subsidieoproep is maximaal € 45.000,- beschikbaar inclusief BTW. De maximale looptijd is 6 maanden. Het Congrestival vindt plaats in 2020.

Aanvraag indienen

U kunt tot 31 juli 2020, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Congrestival kwaliteitsstandaarden 2021 (pdf) 309 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Denise Temmink. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website