De oproep Palliantie ronde 2019 praktijk is bedoeld voor Netwerken Palliatieve Zorg en Netwerken Integrale Kindzorg. In de subsidieaanvraag moet duidelijk worden welke organisaties uit het Netwerk deelnemen. In deze oproep richten zij zich op de implementatie van een interventie uit één van de negen onderzoeksvoorstellen die uit de oproep ‘Palliantie ronde 2018/2019 onderzoek’ voorwaardelijk gehonoreerd zijn.

Onderwerpen

  • Doorontwikkeling bestaande interventies
  • Implementatie
  • Palliatieve zorg

Onderdeel van programma

Palliantie. Meer dan zorg

Geplaatst op

5 september 2019

Deadline

15 oktober 2019,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Vernieuwde Palliantie ronde 2019 praktijk (pdf) 127 KB

Doel subsidieoproep

In deze subsidieoproep kunt u subsidie aanvragen om een interventie in uw praktijk te implementeren en om deel te nemen aan het daarbij behorende onderzoek. Door een subsidieaanvraag in te dienen stemt u in met deelname aan het onderzoek.

Wat kan worden aangevraagd?

Het totale beschikbare budget van deze subsidieronde is € 7,5 miljoen. Het maximaal aan te vragen bedrag bij ZonMw is € 75.000,- per project. Het Netwerk Palliatieve Zorg (of Netwerk Integrale Kindzorg) verdeelt dit bedrag vervolgens over de deelnemende organisaties binnen het Netwerk.

Indien een subsidieaanvrager voor de te verrichten activiteiten als een onderneming kwalificeert, zal ZonMw deze belasten met een Dienst van Algemeen Economisch Belang (DAEB) op grond van  de “DAEB De-minimisverordening” (Verordening (EU) Nr. 360/2012 van de Commissie van 25 april 2012).

Randvoorwaarden

In aanmerking voor deze subsidieronde komt een aanvraag die aan de volgende randvoorwaarden voldoet:

Koppeling onderzoeksvoorstel

Uw aanvraag is uitsluitend gericht op de implementatie van een interventie uit één van de negen onderzoeksvoorstellen die uit de oproep ‘Palliantie ronde 2018/2019 onderzoek’ voorwaardelijk gehonoreerd zijn. In dit overzicht kunt u zien welke voorstellen ‘voorwaardelijk gehonoreerd’ zijn en wat deelname aan het onderzoek voor u en uw samenwerkingspartners inhoudt. Als Netwerk Palliatieve Zorg (of als Netwerk Integrale Kindzorg) kunt u per onderzoeksvoorstel één aanvraag indienen. U kunt wel voor meerdere onderzoeksvoorstellen een aanvraag indienen.

Wie kan aanvragen?

Een Netwerk Palliatieve Zorg (of specifiek voor kinderpalliatieve zorg een Netwerk Integrale Kindzorg) kan een aanvraag voor deze oproep indienen. Uit de subsidieaanvraag moet duidelijk worden welke organisaties uit het Netwerk deelnemen.

Het project heeft een looptijd van maximaal 30 maanden en moet binnen de looptijd van het (voorwaardelijk toegekende) onderzoeksproject vallen.

Aanvraag indienen

U kunt tot dinsdag 15 oktober 2019, 14.00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Vernieuwde Palliantie ronde 2019 praktijk (pdf) 127 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het programma Palliantie:

070 349 53 60 of 070 349 5063. Zij verbindt u door naar één van de programmamanagers of programmasecretarissen. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de ZonMw servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website