Wilt u aan de slag met een van de vier erkende Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI)? En wilt u de hiervoor benodigde samenwerking in uw werkgebied opzetten en/of doorontwikkelen? En gezamenlijk met alle relevante partners een implementatieplan opstellen om de GLI na afloop van de subsidieperiode aan te kunnen bieden in uw regio? Dan is deze subsidieoproep mogelijk wat voor u!

Onderwerpen

  • Regionale samenwerking
  • Juiste Zorg op de Juiste Plek
  • Gecombineerde Leefstijlinterventie
  • Implementatieplan

Onderdeel van programma

Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Geplaatst op

17 december 2020

Deadline

23 februari 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP): Opzetten en doorontwikkelen van samenwerking rondom de uitvoering en implementatie van Gecombineerde Leefstijlinterventies (pdf) 219 KB

Doel subsidieoproep

Doel van de subsidieoproep JZOJP - GLI is het ondersteunen van het opzetten en/of doorontwikkelen van de benodigde samenwerking en het gezamenlijk opstellen van een implementatieplan gericht op de realisatie van het GLI-aanbod na afloop van de subsidie.

Wat kan worden aangevraagd?

Binnen deze ronde kunt u subsidie aanvragen voor het opzetten en/of doorontwikkelen van uw samenwerkingsverband. Daarnaast is de subsidie bedoeld voor het gezamenlijk opstellen van een implementatieplan voor het aanbieden van minimaal één van de erkende GLI’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van de benodigde samenwerkingsafspraken en het verkennen van financieringsmogelijkheden. Aan de hand van dit plan kan men na afloop van de subsidie het aanbod gaan implementeren en kunnen deelnemers starten met de GLI.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Een aanvraag kan worden gedaan door één van de partijen uit het samenwerkingsverband. Deze partij is eindverantwoordelijk en verzorgt de rapportage(s). De aanvrager moet een in Nederland gevestigde rechtspersoon zijn met aantoonbare regiobinding.
Een samenwerkingsverband bestaat minimaal uit een enthousiaste kartrekker, een AGB-geregistreerde GLI-aanbieder met de vereiste competenties om een van de vier GLI’s aan te kunnen bieden en de preferente zorgverzekeraar.

Budget

Het maximaal aan te vragen budget per project bedraagt € 37.500,- (inclusief btw) voor de duur van maximaal 12 maanden. De partners binnen het samenwerkingsverband dragen gezamenlijk minimaal 10% van de totale projectkosten bij (in cash of in kind).

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 23 februari 2021, om 14:00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP): Opzetten en doorontwikkelen van samenwerking rondom de uitvoering en implementatie van Gecombineerde Leefstijlinterventies (pdf) 219 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Madelon Bax. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Madelon Bax

Programmasecretaris

+31 70 349 54 72
JZOJP@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website