Deze subsidieronde hoort bij fase 2 van het onderzoeks- en innovatieprogramma Memorabel (2017-2020), onderdeel van het Deltaplan Dementie. Organisaties voor en door mensen met dementie zijn uitgenodigd om samen met onderzoekers een projectidee in te dienen.

Onderwerpen

Deze subsidieronde valt onder thema 3: Behandeling en preventie en thema 4: Doelmatige zorg en ondersteuning van het programma Memorabel.

Per thema zijn prioriteiten benoemd. Projectideeën moeten aansluiten bij tenminste één van de prioriteiten binnen deze thema’s (zie hiervoor het Overzicht prioriteiten Memorabel thema 3 en 4).

Onderdeel van programma

Onderzoeks- en innovatieprogramma Memorabel

Geplaatst op

7 februari 2018

Deadline

8 mei 2018,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Praktijkvragen rondom welzijn en zorg voor mensen met dementie en hun mantelzorgers (pdf) 387 KB

Doel subsidieoproep

Projecten in deze ronde lossen actuele praktijkproblemen op. In deze praktijkprojecten worden kennisvragen beantwoord over het welzijn van en/of de zorg en ondersteuning voor mensen met dementie, hun mantelzorgers of praktijkprofessionals.

Financieringsvraagstukken zijn in deze subsidieronde uitgesloten.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Aanvragers zijn een samenwerkingsverband van professionals uit tenminste twee samenwerkende praktijkorganisaties én een kennisorganisatie waarbij één van de praktijkorganisaties de hoofdaanvrager is en de kennisorganisatie (mede-)aanvrager.

Budget

Er kan per project een budget worden aangevraagd van minimaal €100.000,- tot maximaal €200.000,-. De maximale looptijd van projecten bedraagt 24 maanden.

Aanvraag indienen

U kunt tot 8 mei 2018, 14.00 uur uw projectidee indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Praktijkvragen rondom welzijn en zorg voor mensen met dementie en hun mantelzorgers (pdf) 387 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Marlies van den Oever. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Marlies van den Oever

Programmasecretaris

+31 70 349 52 23
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website