Het Topteam Sport wil met deze oproep innovaties stimuleren die de coach helpen in het optimaliseren van de topsporttraining. Het Topteam Sport versterkt met haar programma Sportinnovator de innovatieve as van het nationale Sportakkoord. Deze oproep focust zich op het deelakkoord ‘Topsport die inspireert’.

Onderwerpen

  • Topsport
  • Innovatie
  • Training
  • Coaches
  • Presteren

Onderdeel van programma

Sportinnovatie

Geplaatst op

9 juli 2020

Deadline

22 september 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Nationale Sportinnovator Prijs 2020 – Optimalisatie van de topsporttraining (pdf) 437 KB

Doel subsidieoproep

Het Topteam Sport wil met deze oproep innovaties stimuleren die de coach helpen in het optimaliseren van topsporttraining. De innovatie stoelt op (wetenschappelijke) kennis en/of technologie en maakt dit op een nieuwe en innovatieve manier toepasbaar voor coaches en topsporters. Het moet tot concrete innovaties (product of dienst) leiden die direct toepasbaar zijn voor coaches die met topsporters werken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan innovaties voor optimaal herstel of het geven van feedback. Er moet potentie zijn om op te schalen en economisch rendement te genereren. Daarnaast heeft de innovatie de potentie om de inspirerende/maatschappelijke waarde van topsport te versterken.

Wat kan worden aangevraagd?

Het doel van de te honoreren projecten is het (door)ontwikkelen en testen van nieuwe of verbeterde producten of diensten. Dit mogen ook bestaande nog door te ontwikkelen producten en/of diensten uit het buitenland of andere sectoren zijn die het verschil kunnen maken in de topsporttraining. Het eindresultaat van de projectperiode is ten minste het (door)ontwikkelen en testen van een prototype in een reële omgeving.

Er is in totaal € 250.000 beschikbaar. Er kan maximaal € 50.000 worden aangevraagd. Cofinanciering van 15% is verplicht (in cash of in kind). De looptijd is 6 tot 12 maanden.

Randvoorwaarden

Zie voor de randvoorwaarden en criteria de volledige subsidieoproep.

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 22 september 2020, 14.00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Nationale Sportinnovator Prijs 2020 – Optimalisatie van de topsporttraining (pdf) 437 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Nynke Terpstra of Niels Reijgersberg. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website