De subsidie betreft vergoeding voor een 1-daagse ‘systematisch literatuuronderzoek workshop’ voor 20 deelnemers, georganiseerd door experts van voormalig expertisecentrum SYRCLE. Hierdoor kan de kennis van een systematisch literatuuronderzoek voor dierexperimenteel onderzoek onder onderzoekers nog verder worden verbreed en wordt de kwaliteit van het onderwijs hierover geborgd.

Onderwerpen

  • Systematisch literatuuronderzoek
  • Dierexperimenteel onderzoek
  • 3V’s
  • Kennisinfrastructuur

Onderdeel van programma

Meer Kennis met Minder Dieren

Geplaatst op

24 januari 2022

Deadline

31 december 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Module kennisinfrastructuur: Workshop systematisch literatuuronderzoek proefdieren (pdf) 248 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep- samen met de subsidieoproep ‘Systematisch literatuuronderzoek proefdieren’- is het aanmoedigen van onderzoekers om een systematisch literatuuronderzoek op het terrein van dierexperimenteel onderzoek uit te voeren. Om onderzoekers aan te moedigen, biedt MKMD via de Module Kennisinfrastructuur als start de mogelijkheid om een hands-on systematisch literatuuronderzoek workshop te volgen. De begeleiding van de aangevraagde hands-on workshop wordt gegeven door Dr. Carlijn Hooijmans (carlijn.hooijmans@radboudumc.nl) of Dr. Kim Wever (kim.wever@radboudumc.nl). Met dit initiatief kan de kennis van een systematisch literatuuronderzoek voor dierexperimenteel onderzoek onder onderzoekers nog verder worden verbreed en wordt de kwaliteit van het onderwijs hierover geborgd.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan subsidie worden aangevraagd voor een 1-daagse ‘systematisch literatuuronderzoek workshop’ voor 20 deelnemers, georganiseerd door experts van voormalig expertisecentrum SYRCLE. Vergoeding voor de kosten voor het drukken en inbinden van het aangeleverde lesmateriaal (indien nodig) tot een maximum van € 500,- en vergoeding voor de kosten van de experts voor het organiseren en verzorgen van de workshop.

Randvoorwaarden

  • Het instituut draagt zorg voor een bezetting van 20 deelnemers (een gezamenlijke aanvraag, van twee instituten, behoort tot de mogelijkheden);
  • Het instituut zorgt- voor het indienen van de aanvraag- dat er afstemming met de SR experts is geweest over de datum (planning) van de workshop;
  • Het instituut draagt zorg voor een zaal, benodigde audiovisuele apparatuur, laptops/computers cursisten (eventuele lunch en koffie & thee voor cursisten en docenten);
  • Het instituut draagt zorg voor het (indien nodig) op papier verstrekken van het benodigde lesmateriaal per cursist. Het lesmateriaal wordt tijdig door de experts digitaal aangeleverd.

Aanvraag indienen

U kunt tot 31 december 2022, 14.00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Module kennisinfrastructuur: Workshop systematisch literatuuronderzoek proefdieren (pdf) 248 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Ellis Pieters. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Ellis Pieters

Programmasecretaris Meer Kennis met Minder Dieren

+31 70 349 54 27
mkmd@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website