De subsidie betreft vergoeding voor een 1-daagse ‘systematisch literatuuronderzoek workshop’ georganiseerd door expertisecentrum SYRCLE, voor 20 deelnemers. Hierdoor kan de kennis van een systematisch literatuuronderzoek voor dierexperimenteel onderzoek onder onderzoekers nog verder worden verbreed en wordt de kwaliteit van het onderwijs hierover geborgd.

Onderwerpen

  • Systematisch literatuuronderzoek
  • Dierexperimenteel onderzoek
  • 3V’s
  • Kennisinfrastructuur

Onderdeel van programma

Meer Kennis met Minder Dieren

Geplaatst op

31 januari 2020

Deadline

31 december 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Module kennisinfrastructuur: Workshop systematisch literatuuronderzoek proefdieren (pdf) 431 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het aanmoedigen van onderzoekers om zelf een systematisch literatuuronderzoek op het terrein van dierexperimenteel onderzoek uit te voeren. Om dit initiatief verder te ondersteunen en te bevorderen- en vooral ook de kwaliteit van het uitgevoerde systematisch literatuuronderzoek in de beginfase te garanderen- kan een onderzoeker subsidie aanvragen voor een hands-on workshop van het expertisecentrum SYRCLE. Met dit initiatief kan de kennis van een systematisch literatuuronderzoek voor dierexperimenteel onderzoek onder onderzoekers nog verder worden verbreed en wordt de kwaliteit van het onderwijs hierover geborgd.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan subsidie worden aangevraagd voor een 1-daagse ‘systematisch literatuuronderzoek workshop’ georganiseerd door expertisecentrum SYRCLE, voor 20 deelnemers. Vergoeding voor de kosten voor het drukken en inbinden van het door SYRCLE aangeleverde lesmateriaal tot een maximum van € 500,- en vergoeding voor de kosten van het expertisecentrum SYRCLE voor het organiseren en verzorgen van de workshop.

Randvoorwaarden

  • Het instituut draagt zorg voor een bezetting van 20 deelnemers (een gezamenlijke aanvraag, van twee instituten, behoort tot de mogelijkheden);
  • Het instituut draagt zorg voor een zaal, benodigde audiovisuele apparatuur, laptops/computers cursisten (eventuele lunch en koffie & thee voor cursisten en docenten);
  • Het instituut draagt zorg voor het (eventueel) op papier verstrekken van het benodigde lesmateriaal per cursist. Het lesmateriaal wordt tijdig door SYRCLE digitaal aangeleverd;
  • De cursus mag maximaal eenmaal per kalenderjaar door hetzelfde instituut worden aangevraagd.

Aanvraag indienen

U kunt tot 31 december, 14.00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Module kennisinfrastructuur: Workshop systematisch literatuuronderzoek proefdieren (pdf) 431 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Klaske Bos. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Klaske Bos

Programmasecretaris Meer Kennis met Minder Dieren

+31 70 349 50 80
mkmd@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website