Het programma Meer Kennis met Minder Dieren ondersteunt de transitie naar proefdiervrije innovaties. De module Kennisinfrastructuur geeft invulling aan kennisinfrastructuur op het gebied van Vermindering, Vervanging en Verfijning. Eén van de drie speerpunten van deze module is de kennis van Synthesis of Evidence voor dierexperimenteel onderzoek onder onderzoekers nog verder te verbreden en de kwaliteit van het onderwijs via een hands-on workshop te garanderen.

Onderwerpen

  • ‘In huis’ workshops’
  • ‘Synthesis of Evidence’

 

Onderdeel van programma

Meer Kennis met Minder Dieren- Module kennisinfrastructuur

Geplaatst op

2 oktober 2018

Deadline

5 maart 2019,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Meer Kennis met Minder Dieren - Module Kennisinfrastructuur ‘In huis’ workshops ‘Synthesis of Evidence’ (pdf) 71 KB

Doel subsidieoproep

Medewerkers van de Nederlandse kennisinstellingen kunnen tot eind 2018 subsidie aanvragen voor de in huis organisatie van een 1-daagse ‘Synthesis of Evidence hands on workshop’ georganiseerd door expertisecentrum SYRCLE voor 20 deelnemers. Met dit initiatief kan de kennis van een Synthesis of Evidence voor dierexperimenteel onderzoek onder onderzoekers nog verder worden verbreed en wordt de kwaliteit van het onderwijs hierover geborgd.

Wat kan worden aangevraagd?

Een financiële tegemoetkoming in de kosten voor de organisatie van een 1-daagse hands-on workshop Synthesis of Evidence voor dierexperimenteel onderzoek georganiseerd door expertisecentrum SYRCLE. Zowel de kosten van het expertisecentrum SYRCLE, voor het organiseren en verzorgen van de workshop, als de kosten voor het drukken en inbinden van het door SYRCLE aangeleverde lesmateriaal tot een maximum van € 500,-  kan worden aangevraagd.

Randvoorwaarden

  • Zie voor de randvoorwaarden de oproeptekst.

Wie kan aanvragen?

Medewerkers/onderzoekers van Nederlandse universiteiten, UMC’s, NWO- en KNAW-instituten, maar ook o.a. RIVM, TNO, Sanquin, HBO-instellingen en het Nederlands Kanker Instituut.

Budget

De kosten voor het drukken en inbinden van het door SYRCLE aangeleverde lesmateriaal tot een maximum van € 500 en de kosten van het expertisecentrum SYRCLE voor het organiseren en verzorgen van de workshop kunnen worden aangevraagd.

Aanvraag indienen

U kunt tot en met 5 maart 2019, 14:00 uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Meer Kennis met Minder Dieren - Module Kennisinfrastructuur ‘In huis’ workshops ‘Synthesis of Evidence’ (pdf) 71 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Dr. Erica van Oort. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Dr. Erica van Oort

Programmasecretaris

+31 70 349 53 26
mkmd@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website