U bent een startend samenwerkingsverband bestaande uit zorgaanbieder(s), financiers en burgers? Wilt u het integrale welzijns-, ondersteunings- en zorgaanbod in uw regio, gericht op het voorkomen, verplaatsen en/of vervangen van zorg, (beter) organiseren? Maar heeft u nog geen gedeeld regiobeeld? Vraag dan een voucher aan!

Onderwerpen

  • Gedeeld regiobeeld
  • Behoeften burgers
  • Juiste Zorg op de Juiste Plek
  • Vervangen, verplaatsen en voorkomen van zorg
  • Voucherregeling

 

 

Onderdeel van programma

Juiste Zorg op de Juiste Plek

Geplaatst op

17 december 2019

Deadline

11 februari 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

JZOJP Voucherregeling 2019/2020 ronde 2 (pdf) 391 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van de subsidieoproep JZOJP Voucher is het financieel ondersteunen van het creëren van een regiobeeld. Dit regiobeeld wordt samengesteld door data van de gezondheidssituatie  en de behoeften van de burgers in de regio te verzamelen en te analyseren.

Op basis van de uitkomsten van het regiobeeld kunnen partijen samen een visie ontwikkelen en prioriteiten stellen in de vormgeving en verdere ontwikkeling van hun integrale aanbod van welzijn, ondersteuning en zorg. Het beschikbaar zijn van data en overeenstemming over de interpretatie ervan zijn daarvoor onontbeerlijk. Hierdoor sluit het aanbod goed aan bij de prioriteiten uit de regio en de wensen en behoeften van de burgers.

Wat kan worden aangevraagd?

Met de financiering van een voucher kunt u externe expertise inzetten voor het verzamelen en analyseren van de data. De voucher kan gelijktijdig worden aangevraagd met een Startimpuls. Ook zonder Startimpuls kunt u een voucher aanvragen ter voorbereiding voor het aanvragen van een impuls subsidie (regio of start) in de derde ronde van het programma in 2020.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

De vouchers kunnen worden aangevraagd door (startende) regionale samenwerkingsverbanden die de intentie hebben om een integraal, op de behoefte van hulpvragers aansluitend, welzijns-, ondersteunings- en zorgaanbod te ontwikkelen gericht op het voorkomen, verplaatsen en/of vervangen van zorg. Een samenwerkingsverband bestaat minimaal uit één van de aanbieders (zorg, ondersteuning of welzijn), één van de financiers (gemeenten, zorgverzekeraars of zorgkantoren) en een vertegenwoordiging van burgers. De aanvraag wordt gedaan door één van de partijen uit het samenwerkingsverband.

Budget

De looptijd is maximaal 9 maanden. De looptijd gaat direct na toekenning van de voucher in. De omvang van de voucher is maximaal € 10.000,- inclusief eventueel verschuldigde BTW.

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 11 februari 2020 om 14:00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

JZOJP Voucherregeling 2019/2020 ronde 2 (pdf) 391 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen is er van maandag 6 januari t/m maandag 10 februari 2020 van maandag t/m donderdag van 14.00 tot 15.00 uur een telefonisch spreekuur via het nummer: 070 349 5253.

Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Marilyn Croes

Cluster assistent

+31 70 349 52 53
jzojp@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website