Heeft u een project binnen de Startimpuls JZOJP ronde 1 of ronde 2 afgerond? En wilt u het opgezette samenwerkingsverband doorontwikkelen en de plannen die u tijdens de Startimpuls heeft gemaakt uitvoeren? Dan kunt u een Uitvoeringsimpuls aanvragen!

Onderwerpen

 • Regionale samenwerking
 • Burgers
 • Vervangen, verplaatsen en/of voorkomen van zorg
 • Uitvoeringsimpuls
 • Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Onderdeel van programma

Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Geplaatst op

15 november 2021

Deadline

27 september 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Uitvoeringsimpuls ronde 2 (pdf) 487 KB

Doel subsidieoproep

De Uitvoeringsimpuls is een vervolg op de Startimpuls. Het doel van de Uitvoeringsimpuls is het doorontwikkelen van het opgezette samenwerkingsverband en het uitvoeren van de concrete plannen die opgesteld zijn tijdens de Startimpuls. Dit alles ter verbetering van het regionale integrale zorg-, welzijns- en ondersteuningsaanbod dat gericht is op het voorkomen, verplaatsen en/of vervangen van zorg en dat aansluit bij de behoeften van de burgers.

Wat kan worden aangevraagd?

Met de Uitvoeringsimpuls kunt u subsidie aanvragen voor (financiële) ondersteuning bij de doorontwikkeling van uw samenwerkingsverband. Met uw samenwerkingsverband gaat u de opgestelde plannen in de Startimpuls uitvoeren.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Een aanvraag kan worden gedaan door één van de partijen uit het samenwerkingsverband dat het project binnen de Startimpuls heeft uitgevoerd.

 • Het samenwerkingsverband dient hetzelfde samenwerkingsverband te zijn dat ook het project binnen de Startimpuls heeft uitgevoerd.
 • Het samenwerkingsverband heeft een samenwerkingsovereenkomst met afspraken over het samenwerken aan een integraal aanbod in de regio. Deze is getekend door alle partners van het samenwerkingsverband.
 • Het Samenwerkingsverband bestaat minimaal uit:
  • een vertegenwoordiging van burgers,
  • een financier van zorg (gemeente, zorgkantoor of zorgverzekeraar)
  • een aanbieder van welzijn, ondersteuning of zorg.

Budget

Het maximaal aan te vragen budget per project is € 37.500,- (inclusief btw) voor een looptijd van maximaal 12 maanden. De samenwerkingspartners dragen gezamenlijk minimaal 25% bij (in cash of in kind) van de totale projectkosten.

Aanvraag indienen

Deze subsidieoproep wordt doorlopend opengesteld. De deadlines voor het indienen van een subsidieaanvraag zijn: Dinsdag 25 januari 2022 vóór 14:00 uur; dinsdag 29 maart 2022 vóór 14:00 uur, dinsdag 31 mei 2022 vóór 14:00 uur, dinsdag 26 juli 2022 vóór 14:00 uur, dinsdag 27 september 2022 vóór 14:00 uur. U kunt uw subsidieaanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Uitvoeringsimpuls ronde 2 (pdf) 487 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veel gestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het Programmasecretariaat JZOJP. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Programmasecretariaat JZOJP

+31 70 349 54 72
jzojp@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website