Het doel van het programma Zorg voor innoveren is om zorginnovatoren verder te helpen met innovatievraagstukken. Deze subsidieoproep richt zich op het bieden van ondersteuning bij implementatie- en opschalingsvraagstukken.

Onderwerpen

  • Zorginnovatie en e-health
  • Implementatie en opschaling
  • Coaching

Onderdeel van programma

Zorg voor innoveren

Geplaatst op

3 maart 2020

Deadline

30 juni 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 1) (pdf) 196 KB

Doel subsidieoproep

Deze subsidieregeling biedt financiële ondersteuning bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk van een zorgaanbieder of ontwikkelaar van een zorginnovatie. Met de subsidie kan men een externe implementatie- en opschalingscoach inhuren. De coach biedt advisering bij de implementatie en opschaling die nodig is om een innovatie verder te brengen in de zorg.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan maximaal € 5.000 worden aangevraagd om een coach in te huren die adviseert over de implementatie- en/of opschaling van een innovatie in de zorg. Daarbij kan gedacht worden aan de voorbereiding van implementatie studies, het verbinden met proeftuinen, het bepalen van de innovatiestrategie, het navigeren door de wet- en regelgeving, en de opschaling van de innovatie in de zorgpraktijk. De coach wordt nadrukkelijk niet ingezet voor begeleiding bij de technologische innovatie (productontwikkeling).

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Subsidie wordt aangevraagd door een zorgaanbieder of de ontwikkelaar van een zorginnovatie in samenwerking met een zorgaanbieder.

Budget

Per aanvraag kan maximaal €5.000,- inclusief eventueel verschuldigde btw worden aangevraagd met een maximale looptijd van zes maanden. De subsidie mag alleen worden ingezet om de adviesdiensten van de coach te vergoeden.

Aanvraag indienen

Let op! De deadline van deze subsidieoproep is verschoven in verband met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19). Dit betekent dat u tot 30-6-2020, 14.00 uur uw subsidieaanvraag kunt indienen via ProjectNet. Let op: Indien er vóór de sluitingsdatum voor meer dan het maximale budget is aangevraagd, dan sluit de oproep. Aanvragen die na het bereiken van het maximale budget worden ingediend, komen niet in aanmerking voor toekenning en worden niet beoordeeld.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 1) (pdf) 196 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Gwendolynn Bos-Grootaers. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Gwendolynn Bos-Grootaers

Senior programmamanager

+31 70 349 53 99
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website