Het ZonMw Fellowship Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis (GGH) is een persoonsgebonden stimuleringssubsidie voor een gepromoveerde verpleegkundige, gepromoveerde paramedicus (e.g. fysiotherapeut, oefentherapeut, podotherapeut, logopedist of ergotherapeut), gepromoveerde gezondheidswetenschapper of bewegingswetenschapper, gepromoveerd technisch geneeskundige, die praktijk, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek wil combineren.

Onderwerpen

  • Doelmatigheidsonderzoek
  • Fellowships
  • Hulpmiddelenzorg thuis
  • Persoonsgebonden subsidie
  • Onderzoeksinfrastructuur
  • Talentontwikkeling

Onderdeel van programma

Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis 2021 – 2023

Geplaatst op

1 juni 2021

Deadline

5 oktober 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Fellowships Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis (GGH) (pdf) 298 KB

Doel subsidieoproep

Door excellent en bevlogen onderzoek binnen het veld van hulpmiddelenzorg in de thuissituatie zichtbaar te waarderen, wil ZonMw een bijdrage leveren aan de carrières van zorgprofessionals en onderzoekers, welke actief opereren binnen dit veld.
Het doel van de subsidieoproep Fellowships GGH is dat de fellows:

  • een bijdrage leveren aan het versterken van de kennis- en/of onderzoeksinfrastructuur op het thema Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis, en;
  • ambassadeurs zijn binnen dit werk- en onderzoeksveld en bijdragen aan samenwerking en netwerkvorming.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan een persoonsgebonden subsidie worden aangevraagd door individuele onderzoekers, die werkzaam zijn bij een onderzoeksorganisatie. Het is een pré als de aanvrager tevens werkzaam is bij een zorg- of praktijkorganisatie binnen het veld van hulpmiddelenzorg in de thuissituatie.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Deze subsidieronde staat open voor gepromoveerde verpleegkundigen, paramedici (e.g., fysiotherapeuten en ergotherapeuten), bewegingswetenschappers, technisch geneeskundigen, gezondheidswetenschappers binnen de hulpmiddelenzorg in de thuisomgeving, of binnen een ander relevant domein die gepromoveerd zijn voor de deadline van het indienen van de subsidieaanvraag.

Budget

De subsidie bedraagt maximaal € 200.000,- per aanvraag. Voor deze ronde Fellowship Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis is in totaal € 1.200.000,- beschikbaar; er kunnen dus maximaal zes fellows worden aangesteld.

Cofinanciering: bovenop het totale subsidiebedrag moet een bedrag van minimaal 25% in kind/in cash bijgedragen worden vanuit de onderzoeksorganisatie.

Looptijd

De looptijd van een fellowship is minimaal 3 jaar en maximaal 6 jaar, afhankelijk van de arbeidstijd.

Aanvraag indienen

U kunt vanaf 10 juni 2021 uw aanvraag indienen via MijnZonMw.
U kunt tot 5 oktober 2021, 14.00 uur uw aanvraag indienen via MijnZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Fellowships Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis (GGH) (pdf) 297 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van het programma DoelmatigheidsOnderzoek. Voor technische vragen over MijnZonMw neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website