Het doel van deze subsidieoproep is het faciliteren van de doorontwikkeling van het Dashboard Sociale impact corona, als onderdeel van het gelijknamige interbestuurlijke kennistraject. Deze subsidieoproep bestaat uit twee onderdelen: (1) duiding van data met een brede groep experts en (2) onderzoek naar sociale cohesie.

Onderwerpen

  • Dashboard Sociale Impact Corona
  • Duiding
  • Sociale cohesie
  • Sociaal maatschappelijke impact corona
  • Doorontwikkeling

Onderdeel van programma

COVID-19

Geplaatst op

3 januari 2022

Deadline

7 februari 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Doorontwikkeling Dashboard Sociale Impact Corona (pdf) 253 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het faciliteren van de doorontwikkeling van het Dashboard Sociale impact corona, als onderdeel van het gelijknamige interbestuurlijke kennistraject. In de huidige fase van de coronacrisis is het waardevol om de sociale impact van corona op bepaalde indicatoren langdurig te blijven volgen en duiden. Daarom wordt het dashboard, inclusief het organiseren van duidingssessies en onderzoek naar sociale cohesie, nog vijf keer geüpdatet. De eerste update is in februari 2022 (deze is reeds gepland). Daarna zal het dashboard nog vier keer verschijnen: in juli en november 2022 en in april en september 2023. Daar is deze subsidieoproep op gericht.

Wat kan worden aangevraagd?

Deze subsidieoproep bestaat uit twee onderdelen: (1) duiding van data met een brede groep van experts en (2) onderzoek naar de sociale cohesie. Het is mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen voor één van beide onderdelen of één subsidieaanvraag voor beide onderdelen. Gedurende de looptijd vindt nauwe afstemming plaats tussen beide onderdelen en wordt zoveel mogelijk bij elkaar aangesloten.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Onderzoeksorganisaties, waaronder ook universiteiten of hogescholen, kunnen subsidie aanvragen. Organisaties kunnen subsidie aanvragen voor één of beide onderdelen. Het is mogelijk om samen te werken en met twee partijen één subsidieaanvraag in te dienen.

Budget

Het totaal beschikbare budget voor deze subsidieronde is € 230.000,- euro.
Het budget voor onderdeel 1: duiding is maximaal € 80.000,-.
Het budget voor onderdeel 2: het onderzoek sociale cohesie is maximaal € 150.000,- (dit is inclusief de inhuur van een panel).

Aanvraag indienen

U kunt tot maandag 7 februari 2022, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Doorontwikkeling Dashboard Sociale Impact Corona (pdf) 253 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Lisanne Hogema of Tim Kruitbosch. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Lisanne Hogema

Programmamanager

+31 70 349 54 78
Covid19@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Tim Kruitbosch

Programma secretaris

+31 70 349 54 89
Covid19@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website