Nederlandse onderzoeksorganisaties en uitvoerders van een wettelijke taak-/belangenorganisaties kunnen subsidie aanvragen voor een overkoepelend begeleidings- en evaluatieproject waarin kennis en ervaring uit de regio-projecten (geworven tijdens een eerdere subsidieoproep) en andere relevante initiatieven gedistilleerd wordt en (landelijk) wordt verspreidt.

Onderwerpen

  • COVID-19
  • Herstel- en nazorg
  • Organisatie van zorg

 

Onderdeel van programma

Begeleiding en evaluatie van regio-projecten bij het organiseren van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na COVID-19

Geplaatst op

3 oktober 2022

Deadline

28 november 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep begeleiding en evaluatie van regio-projecten bij het organiseren van herstel- en nazorg (pdf) 286 KB

Doel subsidieoproep

Doel is om een overkoepelend begeleidings- en evaluatieproject te werven waarin kennis en ervaring uit de regio-projecten (geworven tijdens een eerdere subsidieoproep) en andere relevante initiatieven gedistilleerd wordt en (landelijk) wordt verspreidt. Doelstellingen van dit project:

  • Stimuleren, faciliteren en ondersteunen dat de regio-projecten van elkaar leren en elkaar kunnen versterken door het ophalen en terugbrengen van kennis en ervaring.  
  • Ophalen en samenbrengen van kennis en ervaring uit andere relevante initiatieven, projecten en aanpakken.
  • Monitoren en overkoepelend evalueren van de organisatievormen uit de regio-projecten, zowel op proces als evaluatie op uitkomstinformatie.  
  • Regelmatig landelijk verspreiden van (tussentijdse) resultaten.

 

Wat kan worden aangevraagd?

Subsidie voor een overkoepelend begeleidings- en evaluatieproject waarin kennis en ervaring uit de regio-projecten (geworven tijdens de eerdere subsidieoproep ‘Ondersteunen van regio’s bij de organisatie van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na een COVID-19 besmetting’) en andere relevante initiatieven gedistilleerd wordt en (landelijk) wordt verspreidt.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

  • Nederlandse onderzoeksorganisaties in de zin van het EU staatssteunrecht. De onderzoeksorganisatie is de hoofdaanvrager. De bestuurlijk verantwoordelijk is van dezelfde organisatie als de hoofdaanvrager.
  • Uitvoerders van een wettelijke taak-/belangenorganisaties die voor dit project belangenbehartigende activiteiten uitvoeren, zoals beroepsverenigingen en patiëntenorganisaties. Geef in de subsidieaanvraag aan welke wettelijke taak of belangenbehartigende activiteiten in dit verband worden uitgevoerd.

Budget
In deze subsidieronde kan maximaal € 300.000,- worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 42 maanden. Het budget dient realistisch en onderbouwd te zijn. Bijdragen van derden is geen vereiste, maar strekt wel tot aanbeveling. In deze subsidieronde kan 1 project worden gehonoreerd.

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 28 november 2022, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Begeleiding en evaluatie van regio-projecten bij het organiseren van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na COVID-19 (pdf) 286 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Elke van Vliet of Paula du Pont. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk

Dummyfoto van een vrouw

Elke van Vliet

Programmamanager

+31 70 515 03 13
covid19@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Paula du Pont

Programmamanager

+31 70 515 03 13
covid19@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website