De tweede subsidieoproep van Voor elkaar! is een open oproep. Dat betekent dat de aanvrager zelf bepaalt waar het project over gaat. Het project moet bijdragen aan de kernwaarden van: sociale inclusie en gelijkwaardigheid & empowerment en eigen regie.

Onderwerpen

  • Projectidee
  • Sociale inclusie en gelijkwaardigheid
  • Empowerment en eigen regie
  • Organisaties die de belangen behartigen van mensen met een (chronische) ziekte, beperking of psychische problemen (pg-organisaties)
  • Ervaringsdeskundigheid

Onderdeel van programma

Voor elkaar!

Geplaatst op

21 februari 2019

Deadline

21 maart 2019,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

1e open ronde Voor elkaar!: Projectidee (pdf) 128 KB

Doel subsidieoproep

ZonMw richt zich binnen het programma Voor elkaar! op organisaties, platforms en netwerken die de belangen behartigen van mensen met een (chronische) ziekte, beperking of psychische aandoeningen en hun naasten. Met subsidie kunnen deze organisaties projecten uitvoeren die er aan bijdragen dat mensen het leven kunnen leiden dat zij zelf kiezen. Het gaat hierbij om meedoen in de samenleving, op alle levensgebieden, zoals wonen, zorg, werk, opleiding, vervoer en vrije tijd.

Wat kan worden aangevraagd?

Het maximaal aan te vragen bedrag is € 100.000 inclusief btw. Het totaal beschikbare budget voor deze subsidieronde is € 1.000.000.

Randvoorwaarden

Het gaat in deze subsidieoproep om een Projectidee. De volgende punten worden beoordeeld in uw projectidee:

  1. Kernwaarden
  2. Behoefte
  3. Recente ontwikkelingen
  4. Lange termijn
  5. Samenwerking

Wie kan aanvragen?

Organisaties en netwerken die de belangen behartigen van mensen met een (chronische) ziekte, beperking of psychische aandoeningen en hun naasten.

Aanvraag indienen

U kunt tot 21 maart 2019 14:00 uw Projectidee indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

1e open ronde Voor elkaar!: Projectidee (pdf) 128 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen op de Voor elkaar! pagina'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jolanda Huizer of Robert Jabroer. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Jolanda Huizer

programmamanager

+31 70 349 52 57
huizer@zonmw.nl
Dummyfoto van een man

Robert Jabroer

Programmasecretaris

+31 70 349 54 53
jabroer@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website