Projectnet is niet meer beschikbaar

ZonMw is per 17 juni 2023 volledig overgegaan naar het nieuwe digitale subsidieloket 'Mijn ZonMw'. Met dit systeem verbeteren we de datakwaliteit en kunnen we u nog beter ondersteunen in het subsidieproces. Het oude subsidieloket projectnet.zonmw.nl is niet meer beschikbaar.

Lopende projecten

We hebben de lopende projecten van ProjectNet naar Mijn ZonMw verplaatst. Verdere correspondentie over lopende projecten verloopt via 'Mijn ZonMw'. De projectleiders van de lopende projecten zijn hier per e-mail over geïnformeerd.

Afgesloten projecten

Afgesloten projecten zijn niet van ProjectNet naar 'Mijn ZonMw' verplaatst. Publicaties over en resultaten van het project dienen tot 4 jaar na afronding van het project aan ZonMw te worden aangeboden. Producten voor afgesloten projecten die niet in 'Mijn ZonMw' staan, kunt u aanleveren door het productenformulier in te vullen en te mailen naar producten@zonmw.nl. We hebben de projectleider hier via e-mail over geïnformeerd.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over 'Mijn ZonMw' kunt u terecht bij de servicedesk. Voor vragen over uw project of projecten kunt u terecht bij de contactpersonen van het programma

Contact

Servicedesk

Neem bij technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw contact op met Servicedesk Mijn ZonMw. Deze is van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar.
servicedesk [at] zonmw.nl