Bent u beroepsmatig betrokken bij de gezondheidszorg? Dan kunt u op verschillende manieren bijdragen aan het werk van ZonMw en uw voordeel doen met het onderzoek dat wij financieren.

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek in Nederland en stimuleert het gebruik van de kennis die dit oplevert. Met als doel de zorg beter te maken en betaalbaar te houden. Binnen het speelveld van organisaties in de zorg is ZonMw de onafhankelijke spin in het web. We werken samen met alle denkbare partijen die betrokken zijn bij het ontwikkelen en toepassen van kennis: wetenschappelijk onderzoekers, zorgverleners, beleidsmakers, vertegenwoordigers uit het onderwijs en mensen uit het bedrijfsleven. 

Al die doelgroepen hebben een inbreng bij het opzetten en uitvoeren van onze programma’s. Zodat ze kennis opleveren waarop beleidsmakers zitten te wachten, waarmee de praktijk betere zorg kan verlenen, het onderwijs actueel blijft en bedrijven nieuwe producten kunnen ontwikkelen. Op de volgende pagina’s leest u hoe u vanuit uw rol kunt bijdragen aan ons werk en hoe u profiteert van de kennis die ZonMw-programma’s opleveren.

Lees meer

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website