Bent u beroepsmatig betrokken bij de gezondheidszorg? Of bent u ervaringsdeskundige? In beide gevallen kunt u ons helpen de gezondheidszorgzorg te verbeteren en uw voordeel doen met het onderzoek dat wij financieren.

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek in Nederland en stimuleert het gebruik van de kennis die dit oplevert. Met als doel de zorg beter te maken en gezondheid te bevorderen. Binnen het speelveld van organisaties in de zorg is ZonMw de onafhankelijke spin in het web. We werken samen met alle denkbare partijen die betrokken zijn bij het ontwikkelen en toepassen van kennis: wetenschappelijk onderzoekers, zorgverleners, beleidsmakers, vertegenwoordigers uit het onderwijs, ervaringsdeskundigen en mensen uit het bedrijfsleven.

Al die doelgroepen hebben een inbreng bij het opzetten en uitvoeren van onze programma’s. Zodat ze kennis opleveren waarmee de praktijk betere zorg en ondersteuning kan verlenen, het onderwijs actueel blijft, beleidsmakers betere beslissingen kunnen nemen, patiënten en cliënten meer regie over hun leven kunnen voeren en bedrijven nieuwe producten kunnen ontwikkelen. Op de volgende pagina’s leest u hoe u vanuit uw rol kunt bijdragen aan ons werk en hoe u profiteert van de kennis die ZonMw-programma’s opleveren.

Lees meer

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website