Door te investeren in talent dragen we bij aan vernieuwing en versterking van wetenschappelijke én praktijkkennis in de gezondheidszorg. Want talentontwikkeling staat centraal in veel van onze programma’s. Ook onze thematische en praktijkgerichte programma’s zijn gericht op het verhogen van de wetenschappelijke kwaliteit van professionals die kennis ontwikkelen of toepassen. Op deze manier biedt ZonMw ruimte aan zoveel mogelijk verschillende vormen van talent.

Excellente onderzoekers belichamen excellente wetenschap

ZonMw draagt hieraan bij met programma’s, die talentvolle onderzoekers stimuleren in diverse stadia van hun carrière. ZonMw financiert daarmee zowel aankomend talent als wetenschappers die tot de internationale top behoren. Op hun beurt inspireren zij immers een hele generatie jonge onderzoekers, bijvoorbeeld door ze binnen hun project een promotieplaats te gunnen. Met een persoonlijke subsidie kunnen onderzoekers werken aan een onderwerp naar keuze, waar zij zelf gepassioneerd over zijn.

Een innovatief idee, wat kan ZonMw betekenen?

ZonMw financiert onderzoek dat voortkomt uit de nieuwsgierigheid van de onderzoekers. Heb je een innovatief idee dat vraagt om vrij en fundamenteel onderzoek? Bekijk dan of één van de  volgende programma’s aansluiten.

Lees verder

Contact

Contact

Sanneke van Vliet

Sanneke van Vliet
Programmamanager

+31 70 349 5454
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website