ZonMw

Bezoekadres

Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag

Postadres

Postbus 93 245
2509 AE Den Haag

Telefoon070 349 51 11
Fax070 349 51 00
E-mailinfo@zonmw.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 27365263.
ZonMw is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Fiscaalnummer: 0028.76.528.

Sociale media

Blijf via sociale media op de hoogte van de activiteiten van ZonMw. 

Webcareteam

Met veel plezier beantwoordt ons webcareteam uw vragen op sociale media. Het webcareteam is bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00. Met ^voornaam laten wij zien met wie u praat op sociale media.

  • Evita Vliegenthart (^Evita)
  • Nanda van Dijk (^Nanda)
  • Renate van der Lans (^Renate)
  • Ruben Strubbe (^Ruben)
  • Serràno Ceccucci (^Serràno)

Pers

De woordvoerder Cassandra Appelman staat samen met de afdeling communicatie journalisten graag te woord over het werk en de werkwijze van ZonMw.

Afdeling Communicatie

Tijdens kantooruren: 070 349 50 12
Cassandra Appelman: 06 83 12 47 10
appelman@zonmw.nl

Voor alle niet persgerelateerde vragen kunt u het algemene telefoonnummer en e-mail adres gebruiken.

Routebeschrijving

Stadsvervoer

tram 2, bus 23 (halte Station Laan van Nieuw Oost-Indië)
bus 24 (halte Laan van Nieuw Oost-Indië)

Streekvervoer

Streekvervoer: buslijnen 45, 380, 382, 383
Uitstaphalte: Haagse Poort

RandstadRail

Station Laan van Nieuw Oost-Indië
lijn 3, 4 en Randstadrail (metro lijn E)

Trein

Station Laan van Nieuw Oost-Indië
treinen vanuit: Amsterdam, Leiden, Rotterdam

Auto

Vanuit:

  • Rotterdam A13, A4, A12
  • Amsterdam A4, A12
  • Utrecht A12

Na binnenkomst Den Haag via de A12 (Utrechtsebaan) afslag Bezuidenhout-Mariahoeve (afrit 3). U bevindt zich dan op de Schenkkade. Deze straat volgt u tot aan het grote kruispunt met verkeerslichten. Dit kruispunt steekt u recht over. Aan uw rechterhand ziet u het NWO en ZonMw gebouw. U gaat de eerste straat rechts en voor de bocht rechts vindt u onze garage.
Vanuit Amsterdam/Leiden via A44/N44 ANWB-borden Den Haag aanhouden. In Den Haag richting Voorburg-Leidschendam volgen. Op de Laan van Nieuw Oost-Indië vindt u voor de spoorbrug aan uw linkerhand ZonMw en NWO.

Parkeergelegenheid

De parkeergarage van ZonMw en NWO vindt u onder het gebouw. De ingang bevindt zich aan de Anna van Saksenlaan (om de hoek). Bij de ingang bevindt zich geheel links op de neergaande hellingbaan voor bezoekers een meldknop. In de parkeergarage is ook een fietsenstalling.

Toegankelijkheid

De hoofdingang van ZonMw bereikt u via een trap. Wanneer u geen gebruik kunt maken van deze trap, zijn er diverse mogelijkheden om het gebouw binnen te komen. U leest ze hieronder.

Auto

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de parkeergarage van ZonMw en NWO. In de garage zijn twee mindervalidenparkeerplaatsen. ZonMw is vanuit de parkeergarage bereikbaar met een lift.

Komt u met een verhoogde auto of een busje, dan kunt u naar de achterkant van het gebouw Java rijden. Als u bij aankomst belt met de receptie van ZonMw, 070 - 349 51 11, dan wordt de slagboom van de hellingbaan die omhoog loopt naar het platform, geopend. Deze hellingbaan bevindt zich links van de toegang tot de ondergrondse parkeergarage. U kunt de auto op het plateau tussen ZonMw en NWO parkeren.

OV

Komt u met openbaar vervoer, neemt u dan de trein naar station Den Haag Centraal. Van daar reist u verder met de RandstadRail, naar halte Laan van Nieuw Oost-Indië/Laan van NOI. Het spoor van de RandstadRail Erasmuslijn op Den Haag Centraal ligt gelijkvloers met de perrons van de NS. Voor het gebouw is een rolstoellift gevestigd. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u zich het beste van tevoren (in verband met eventuele slechte weersomstandigheden) aanmelden via de receptie (070 – 349 51 11).

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website