Onderwerpen

Actueel

Volg via RSS

Mooie opbrengsten zichtbaar in slotverklaring leergang ontmoet de expert

Dit najaar organiseerde het Ben Sajet centrum een 'Leergang dementiezorg'. De laatste bijeenkomst, gewijd aan 'Implementatie' verzorgde ZonMw-implementatiemedewerker Gerdie van Asseldonk in samenwerking met met Henk Nies (Vilans, VU). De mooie opbrengsten van deze leergang zijn gepubliceerd in een 'slotverklaring'.

Nieuws

Nieuwe website! Wat is veranderd?

De website van ZonMw is vernieuwd. Het grafisch ontwerp is in een eigentijds jasje gestoken, maar ook de informatie over subsidies, programma's en projecten is op een andere manier gebundeld.

Nieuws

ZonMw helpt met implementatietips op Nationale Zorgvernieuwingsdag

Op de fondsenmarkt konden bezoekers terecht bij Inesz van Benten, implementatiedeskundige bij ZonMw. Veel deelnemers vroegen advies over manieren om hun project verder te brengen. Van Benten gaf ze steeds een paar bruikbare tips. Bekijk een selectie van haar tips.

Nieuws

Notitie versterken van impact

Een belangrijk beleidsvoornemen van ZonMw is om de impact van ons werk te vergroten. Uit een interviewronde onder collega’s en landelijke samenwerkingspartners bleek dat we veel bereiken in termen van mooie opbrengsten en het doorgeleiden daarvan naar de praktijk. Maar ook dat er kansen liggen voor bereiken van meer impact.

Nieuws
Laad meer tijdlijn items Toon meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website