Verslagen

Samenvatting van de aanvraag

Samenvatting
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

In dit project zal een doorontwikkeling plaatsvinden van een deelresultaat van het AAL project Happy Walker, waar onder andere een prototype mobiele applicatie ontwikkeld is om mensen met milde dementie te ondersteunen bij het navigeren tijdens het wandelen. De ondersteuning moet het mogelijk maken voor de gebruiker om zelfstandig erop uit te gaan. Tevens zal een applicatie toegevoegd worden voor mantelzorgers die het mogelijk maakt om de persoon met dementie te lokaliseren, te bellen en ook alarmen te ontvangen wanneer de gebruiker zelf daar om vraagt of afdwaalt van de route.

 

Happy Walker Outstanding heeft tot doel de ondersteuning voor zowel de persoon met dementie als de mantelzorger te ontwikkelen tot een te commercialiseren product. Er zal een iteratieve ontwikkeling plaatsvinden met tussentijdse evaluaties door experts en eindgebruikers. Een Nederlandse commerciele partij is al geinteresseerd en betrokken voor toekomstige exploitatie.

 

Het project wordt uitgevoerd door Vilans, Zorgpalet Baarn-Soest en TNO in samenwerking met VISION localisation systems (Spanje) en Keruve Nederland B.V.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website