Over dit programma

In verband met onderhoudswerkzaamheden is Mijn ZonMw niet bereikbaar op vrijdag 27 januari tot en met zondag 29 januari 2023.

Bij vragen kunt u op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact opnemen met de ZonMw Servicedesk via servicedesk@zonmw.nl.
Onze excuses voor het ongemak.

--

Due to maintenance, the “MijnZonMw” portal will not be available from Friday January 27 until Sunday January 29, 2023.

In case of questions, you can contact the ZonMw Service Desk on working days between 08:00 and 17:00 at servicedesk@zonmw.nl.
Our apologies for the inconvenience.

Kijk voor het laatste Vici nieuws op tabblad Actueel

Wat is een Vici Subsidie?

De Vici subsidie is voor onderzoekers in het stadium van consolidatie en doorontwikkeling van leiderschap/onderzoeksgroep. Het doel van de Vici is het bijdragen aan de ontwikkeling van de onderzoeker op dit gebied.  Deze onderzoekers hebben academische kwaliteiten die duidelijk uitstijgen boven wat gebruikelijk is en gevestigde leiderschaps-en mentorkwaliteiten.

Vici is een financieringsinstrument uit het NWO-Talentprogramma. ZonMw voert de Vici uit voor het domein van zorgonderzoek en medische wetenschappen in opdracht van NWO.
ZonMw stimuleert talentvolle onderzoekers in diverse stadia van hun carrière, onder andere door middel van persoonsgebonden subsidies binnen het NWO-Talentprogramma

Meer informatie

  • Een eis is dat de aanvragers maximaal vijftien jaar geleden zijn gepromoveerd, gerekend vanaf de promotiedatum tot de peildatum van de Vici-ronde (1 maart).
  • Onderzoekers kunnen voor Vici maximaal drie keer een vooraanmelding indienen.
  • De Vici-onderzoeker kan met een maximaal subsidiebedrag van € 1.500.000,- aan de slag.
  • Ook buitenlandse onderzoekers kunnen deze subsidie aanvragen.
  • Kijk voor algemene informatie over het NWO Talentprogramma op de NWO website
  • Kijk voor meer informatie over het Vici programma op de NWO website
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website