Bijeenkomsten SET

Tijdens de informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling E-health Thuis wordt een toelichting gegeven op de SET regeling en het ondersteuningsprogramma SET-up. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de adviseurs.

Aankomende voorlichtingsbijeenkomsten

 • 31 oktober 2019 - Voorlichtingsbijeenkomst SET, Eindhoven
  In samenwerking met Slimmer Leven vindt op 31 oktober een voorlichtingsbijeenkomst plaats over de Stimuleringsregeling E-health Thuis. Tijdens deze bijeenkomst wordt de regeling toegelicht door RVO adviseurs en heeft u vollop de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Daarnaast vertelt een gehonoreerde regionale partij over hun aanvraagproces: hoe hebben zij het ervaren, wat hebben ze ervan geleerd en wat heeft het ze opgeleverd? Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u hier.
   

Voorgaande voorlichtingsbijeenkomsten

 • 23 mei 2019  - Slimmer Thuis, Rotterdam
  Slimmer Thuis was een congres van het Miniserie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over slimme oplossingen voor thuiswonende ouderen. Tijdens dit congres was SET aanwezig met een stand en werd een sessie over coalitievorming aangeboden
 • 25 juni 2019 - Derde voorlichtingsbijeenkomst SET, Groningen
  ZonMw organiseerde samen met RVO, GEEF, HANNN en ZorgThuis de derde voorlichtingsbijeenkomst over de Stimuleringsregeling E-health Thuis. Tijdens deze middag kreeg u meer informatie over de regeling zelf en was er ruimte voor individuele vragen. Daarnaast was er ook een regionale invulling van het programma.

Bekijk de voorlichtingsbijeenkomst op 4 april terug

De bijeenkomst die is gehouden op 4 april in Utrecht is opgenomen op video. Via deze link kunt u de hele bijeenkomst terugkijken.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website