Wetenschap voor de Praktijk

Let op! Deze subsidieregeling is gesloten. Bekijk de projecten die van start zijn gegaan.

Organisaties zoals zorgorganisaties, bedrijven, scholen, lokale overheden, openbaar vervoer worden voor praktische vragen en problemen gesteld als gevolg van de coronacrisis en de maatregelen daartegen. Door wetenschappelijke én praktijkkennis te combineren, kunnen oplossingen aangedragen worden die binnen korte tijd praktische vragen helpen beantwoorden en problemen kunnen verlichten.

Er zijn subsidiemogelijkheden voor de inzet van wetenschappelijke expertise, dataverzameling en -bewerking, testen en experimenteren of benodigde diensten van derden. Personele kosten van de (maatschappelijke) onderneming en (lokale) overheid, of kosten van reguliere bedrijfsprocessen of zorg zijn niet subsidiabel.

Deze subsidiemogelijkheid maakt deel uit van het COVID-19-programma.

Updates

UPDATE 26-05-2020: We hebben veel aanvragen ontvangen voor de subsidieoproep voor 'Wetenschap voor de Praktijk'. Momenteel checken wij op ontvankelijkheid, daarna krijgen indieners bericht. 

UPDATE 25-05-2020: Deadline indienen subsidieaanvragen voor ‘Wetenschap voor de praktijk’ van het COVID-19 Programma is uitgesteld naar 25 mei 19.00 uur vanwege grote belangstelling van nieuwe aanvragers die niet bekend zijn met ons indiensysteem.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website