Meer impact door publiek-private samenwerking en cofinanciering

Onderwerpen

Uitgelicht

Laat ons weten hoe wij u als ondernemer beter kunnen informeren

vlag europa

Heeft u als ondernemer behoefte aan ondersteuning en voorlichting bij het verkrijgen van (vervolg)financiering binnen Europa? Bezoek dan onze pagina MKB in Europa. MKB in Europa is een samenwerking met de RVO om MKB’ers uit ZonMw projecten te ondersteunen. Binnen het programma worden geen subsidierondes georganiseerd maar wel gerichte voorlichting, advies en netwerkactiviteiten. Om onze activiteiten aan te laten sluiten op uw behoeften en u gerichter op de hoogte te kunnen houden van activiteiten, vragen wij u een korte vragenlijst in te vullen.

Bekijk ook eens onze agenda om te weten welke relevante MKB evenementen eraan komen.

Vragenlijst over uw informatiebehoeften

Terugblik ZonMw PPS dag 2018

Innovatie door co-creatie: ZonMw Publiek-private samenwerking met Health Holland

Op donderdag 15 februari 2018 organiseerde ZonMw in samenwerking met Health~Holland, NWO en RVO de 3e editie van de ZonMw Publiek-private samenwerking dag: Innovatie door co-creatie in Utrecht.

Bekijk de digitale publicatie waarin we terugkijken op een geslaagde dag

PPS-Film van Health~Holland

PPS film Health~Holland

Bekijk de film van Health~Holland over Publiek Private samenwerkingen

Actueel

Volg via RSS

De tien belangrijkste campussen en science parks van Nederland

Nederland heeft tientallen campussen en science parks verspreid door het land. Dit zijn hubs waar het bedrijfsleven, innovators, onderzoekers en academici samenkomen om een broeinest voor innovatie te vormen. Nu is er een analyse van de tien grootste en belangrijkste Nederlandse science parks.

kennispark twente
Elders gezien

Lijntjes zijn kort in Manchester

Luister naar een fragment van BNR radio met Frans Nederstigt. Zakendoen in Europa gaat op zoek naar de 'secret places' voor ondernemers in Europa. Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) brengen ze al deze hotspots in kaart. Vandaag: de Manchester Corridor, de grootste life sciences en health campus van Europa.

Elders gezien
Laad meer tijdlijn items Toon meer

Agenda

Ondernemen in Duitsland

brandenburger tor

Bent u ondernemer en op zoek naar kansen in Duitsland? Kom dan op maandagmiddag 25 juni naar Utrecht en leer meer over de Duitse markt.

Lees meer
Toon alle agenda-items

Contact

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website