Onderwerpen

Uitgelicht

Inschrijving Innovatie door co-creatie: ZonMw PPS dag geopend

Innovatie door co-creatie: ZonMw Publiek-private samenwerking met Health Holland

Op donderdag 15 februari 2018 organiseert ZonMw in samenwerking met Health~Holland, NWO en RVO de 3e editie van de ZonMw Publiek-private samenwerking dag: Innovatie door co-creatie in Utrecht.
In het middagprogramma zijn vier thema’s (financieringsvormen, valorisatie, Big Data en MKB in PPS) met elk drie sessies. Tijdens de pauze is een informatiemarkt voor aankomende PPS subsidieoproepen waar vraag en aanbod bijeen komen. Meer informatie over het programma vind je op de website.

Heb je interesse om de middag bij te wonen? Aanmelden kan via onze website. De toegang is gratis, aanmelding vereist. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je deze mailen naar pps@zonmw.nl 

PPS-Film van Health~Holland

PPS film Health~Holland

Bekijk de film van Health~Holland over Publiek Private samenwerkingen

Een terugblik op de PPS-dag, Innovatie door co-creatie

Het was een drukbezochte dag en veel ZonMw programma's waren vertegenwoordigd. Onze dank gaat uit naar iedereen die aan deze dag heeft meegewerkt!
Bekijk de film om het verloop van de dag terug te zien en lees de verschillende presentaties nog eens door in de digitale publicatie die we gemaakt hebben.

Terugblik innovatie door co-creatie

Actueel

Volg via RSS

Genomineerden voor de Medische Inspirator 2017 bekend

De Medische Inspirator is een stimuleringsprijs voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënt en onderzoeker. Een jury van experts en patiënten vertegenwoordigers heeft 3 projecten uit de 21 inzendingen gekozen.

Nieuws

Ida Poortinga wint IMDI Talentprijs

Ida Poortinga is de winnaar van de IMDI Talentprijs 2015-2016. Zij ontwikkelde een softwareapplicatie waarmee handtherapeuten maar ook patiënten zelf eenvoudig een vingerspalk kunnen ontwerpen. Het digitale ontwerp kan worden verzonden naar een bedrijf dat deze orthese met een 3D-printer vervaardigt. De prijs werd uitgereikt door Cathy van Beek.

 

Nieuws

Nominaties Wetenschaps- en Innovatieprijs bekend

Maar liefst 25 wetenschappelijke verenigingen hebben een onderzoek vanuit hun specialisme voorgedragen voor de Wetenschaps- en Innovatieprijs van de Federatie Medisch Specialisten. Een deskundige vakjury selecteerde uit deze voordrachten deze week drie genomineerden. Wie de uiteindelijke winnaar is, blijft nog even spannend; de prijs wordt uitgereikt tijdens het Federatiecongres op 14 maart door ZonMw voorzitter Jeroen Geurts.

Nieuws
Laad meer tijdlijn items Toon meer

Contact

Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website