U kunt bij ZonMw subsidie aanvragen binnen openstaande subsidieoproepen. Sommige subsidieoproepen richten zich specifiek op gemeenten. Andere subsidieoproepen zijn niet direct op gemeenten gericht, maar mogelijk wel interessant voor u.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van relevante subsidieoproepen, informatiebijeenkomsten en ander nieuws? Abonneert u zich dan op één of meer van onze thematische nieuwsbrieven en volg ons op LinkedIn of Twitter.

Subsidiekalender

Een overzicht van alle openstaande subsidieoproepen vindt u in de ZonMw-subsidiekalender.

Subsidieprogramma's gericht op gemeenten

Interactieve landkaart biedt overzicht 500 projecten

Regionale praktijkprojecten

Bekijk welke initiatieven in uw regio worden uitgevoerd voor het verbeteren van de ondersteuning, opvang en zorg voor mensen met onbegrepen gedrag. Het Actieprogramma Verward Gedrag zet met deze projecten in op alle onderdelen van de keten; van vroegsignalering tot herstel

Ga naar de interactieve landkaart

Subsidie voor de aanpak van mensen met verward gedrag

U kunt verschillende subsidies aanvragen die u helpen bij het realiseren van een sluitende aanpak voor mensen met verward gedrag. U kunt bijvoorbeeld uw gemeentelijke hulpverleners (zoals sociale wijkteams en buurtteams) extra opleiden op het gebied van ggz, zodat zij goed uitgerust zijn om de extra taken die er na de transitie bij zijn gekomen uit te voeren. Of hulp inschakelen van een expert met een voucher.

Bekijk alle subsidiemogelijkheden

Contact

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Portretfoto Eline Evelo

Eline Evelo

Programmasecretaris

+31 70 349 50 41
avg@zonmw.nl
Marie-José van Rooy

Marie-José van Rooy

Adviseur

+31 70 349 52 19
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website