Verslagen

Eindverslag

Samenvatting
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

Het project heeft geleid tot de implementatie van de APH triagefunctie als vast onderdeel van de Mediant Crisisdient. De functie van de APH Triagist , vanaf de melding tot de psychiatrische beoordeling en behandeling, is geborgd binnen de Generieke Module Acute Psychiatrie die door Mediant wordt gevolgd en in dit project is gerealiseerd.

Gedurende de implementatie van de APH triagist en GGZ Triagewijzer, is er nauw contact geweest met directe en indirecte verwijzers andere relevante stakeholders en zijn concrete samenwerkingsafspraken tot stand gebracht.

Resultaten
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

* De APH triagist is vast ingebed als functie binnen de crisisdienst en vervult zijn of haar werkzaamheden vanuit de meldkamer ambulance en politie als vaste werkplek. Komend jaar wordt de APH functie in frequentie uitgebouwd naar 7 dagen een vroege en late aanwezige dienst op de meldkamer ambulancedienst en politie. In de nachtelijke uren is de APH triagist een bereikbare dienst.

* Er wordt gebruik gemaakt van de GGZ Triagewijzer.

* Voor alle verwijzers is duidelijk wanneer ze gebruik moeten maken van deze functie en kunnen de APH triagist bereiken op een centraal nummer.

* Werk en voorlichtingsbijeenkomsten hebben plaatsgevonden

* minimale dataset wordt gebruikt

 

Samenvatting van de aanvraag

Samenvatting
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

Zie projectplan

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website