Heeft u vragen over subsidiemogelijkheden voor zorg en welzijn? Of wilt u weten welke ervaringen en inzichten er al zijn op uw specifieke vraag/onderwerp? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Contactpersonen per onderwerp

Gezonde wijk en omgeving

Heeft u vragen over preventief gemeentebeleid, een gezonde leefomgeving en/of sociaal economische gezondheidsverschillen? De buurt of wijk met de aanwezige voorzieningen, creëert kansen of belemmeringen voor gezondheid. Neem contact op met:

Astrid van den Broek

Programmamanager

+31 70 349 51 07
Broek@zonmw.nl

Verward gedrag

Heeft u vragen over het realiseren van een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving? Neem dan contact op met:

Portretfoto Eline Evelo

Eline Evelo

Programmasecretaris

+31 70 349 50 41
avg@zonmw.nl

Werk en inkomen

Heeft u vragen op het gebied van Werk en Inkomen, om de dienstverlening van gemeenten te verbeteren? Bijvoorbeeld over het vinden van zo regulier mogelijk werk of over het terugdringen van schulden en armoede? Neem contact op met:

Langdurige zorg

Heeft u vragen over langer thuiswonen? Of over de zorg en begeleiding voor mensen met een (licht verstandelijke) beperking of kwetsbare ouderen en hun naasten en/of mantelzorgers? Neem dan contact op met:

Portretfoto Marie-José van Rooy

Marie-José van Rooy

Adviseur

+31 70 349 52 19

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van relevante subsidieoproepen, informatiebijeenkomsten en ander nieuws? Abonneert u zich dan op één of meer van onze thematische nieuwsbrieven en volg ons op LinkedIn of Twitter.

Subsidiekalender

Een overzicht van alle openstaande subsidieoproepen vindt u in de ZonMw-subsidiekalender.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website