Projectomschrijving

Slim leven heeft een belangrijke impuls gegeven aan de bewoners van Vinkhuizen. 120 deelnemers zijn actief begeleid en ondersteund door een groep van 25 vrijwilligers die ondersteund zijn in hun ontwikkeling. Bijna elke werkdag zijn beweegactiviteiten aangeboden waaronder: hardlopen voor beginners, wandelen beginners en gevorderden, bootcamp (light), bewegen voor Ouderen. fight4yourbody (box lessen), hardloop clinics, bewegen op muziek en Yoga activiteiten.

Naast de beweegactiviteiten hebben we workshops georganiseerd gericht op gezonde en betaalbare voeding workshops met uitleg wat er in voeding zit en waar dat in je lijf goed voor is.  O.a. samen koken voor beginners, workshop gezonde high-tea en gezonde hapjes maken. Om het project onder de aandacht te brengen is meegedaan aan allerlei grotere activiteiten zoals de Koningsspelen, End of Summer en de Open Dag Van Vinkhuizen e.a. In het project is nauw samengewerkt met de lokale organisaties en met de 1e lijn zorgaanbieder.

De activiteiten worden in 2017 gecontinueerd en vormt voor de wijk een belangrijke impuls om iedereen de kans te geven de levensstijl te verbeteren. 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website