Projectomschrijving

Iedereen aan de bal bij voetbalvereniging SVZW
Sportvereniging Zwaluwen Wierden (SVZW) beoogt, vanuit haar maatschappelijke functie voor Wierden en omgeving, mensen met een verstandelijke beperking bij de vereniging te betrekken. Deze mensen moeten de mogelijkheid krijgen om te voetballen. SVZW wil op deze manier het sport- en beweeggedrag van de nieuwe leden op deze manier positief beinvloeden.

 

Samenwerkingspartners
Het G-voetbal zal worden opgezet in samenwerking met Aveleijn en VSO De Brug. Aveleijn is een zorginstelling gericht op mensen met een verstandelijke beperking en VSO De Brug is een school die zich richt op zeer moeilijk lerende kinderen. De vereniging zal in het project gebruik maken van de kennis en expertisde van de KNVB en Special Heroes.

 

Stap voor stap
De eerste twee jaar wil SVZW gebruiken om G-voetbal op te starten. D.m.v. het organiseren van voetbalclinics en trainingen zullen de nieuwe leden stap voor stap wennen aan het voetbal en integreren binnen de club. Het doel is na twee jaar ten minste twee G-voetbalteams te laten sporten in competitieverband.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website