In het onderzoeksprogramma Sport en Bewegen kregen afgeronde projecten van het Onderzoeksprogramma Sport 2013-2016 een extra verspreidingsimpuls, een zogenaamd Verspreidings- en implementatie-impuls (VIMP). Het doel van deze extra impuls is het beter beschikbaar maken van de ontwikkelde kennis en innovaties voor de eindgebruikers. 5 van deze projecten kozen ervoor om hun onderzoeksresultaten vast te leggen op film.

We stellen u graag de eerste 3 filmpjes voor:

Verbinding zorg, sport en bewegen

Impressie van het onderzoeksproject ‘Verbinding zorg, sport & bewegen’ naar de samenwerking tussen buurtsportcoaches en de zorg om de impact van leefstijlinterventies te vergroten.

Haalbaarheid en effectiviteit van financiële prikkels

Terugblik op het onderzoeksproject ‘Haalbaarheid en effectiviteit van financiële prikkels ter bevordering van lichamelijke activiteit’ naar de effecten van belonen van deelnemers op het doorlopen van een leefstijlprogramma.

Statusmonitoring bij topsporters

Impressie van het onderzoeksproject ‘Statusmonitoring bij topsporters’ naar het vergemakkelijken van de monitoring van zwematleten met behulp van sensoren die hartfrequentie, bewegingssnelheid en bewegingsfrequentie real time, synchroon en betrouwbaar kan meten met minimale impact op de sporter met als doel de uiteindelijke optimalisatie van het trainingsprogramma en betere prestaties.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website