Het doel van het Implementatienetwerk Sport en Bewegen is het opleiden van onderzoekers tot implementatiedeskundigen. In dit landelijke netwerk kunnen zij kennis en ervaringen delen en dit weer verder verspreiden. Aan de hand van een casus wordt praktijkervaring opgedaan.

Het uiteindelijke doel is om meer impact te realiseren met en in de praktijk. In september vindt de officiële kick-off plaats. Het leernetwerk dient zich te ontwikkelen tot een duurzaam, geborgd implementatienetwerk op het gebied van sport en bewegen.  

 

Uitgelicht

Eerste kennismaking netwerk een succes

In het voorjaar van 2021 konden onderzoekers zich inschrijven voor de subsidieoproep Implementatienetwerk Sport en Bewegen. Daarvan werden 14 aanvragen gehonoreerd. Op 22 juni zetten zij een eerste stap voor het leggen van een fundament voor een duurzaam Implementatienetwerk Sport en Bewegen. Ze hebben kennis met elkaar gemaakt en er zijn wensen en behoeften opgehaald voor het implementatienetwerk.

Lees meer over het netwerk

Een interventie succesvol implementeren doe je zo!

Hoe zorg je ervoor dat je leefstijlinterventie succesvol is in de praktijk? Implementatiespecialist en commissielid Femke van Nassau gaf een reeks masterclasses over het onderwerp aan alle projectteams van de gehonoreerde projecten in het programma Kennisbenutting & Implementatie. Wat zijn de valkuilen en succesfactoren?

Naar de Do’s en dont's
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website