Verslagen

Eindverslag

Samenvatting
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

Verspreiding kennis 'Implementatiewerkplaats in de Limburgse Zorg'

 

De wetenschappelijke kennis zoals opgedaan in de Limburgse zorg gedurende de jaren 2012 - 2014 inzake de implementatie van een integraal programma ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers is gebundeld in een boek genaamd 'De kracht van duurzame inzetbaarheid', tevens gepubliceerd als e-book. Ook is de kennis verspreid tijdens een bestuurlijke sessie in Limburg in april 2015 en in een landelijke visiebijeenkomst in november 2015 voor toezichthouders in de zorg. Daarnaast is de kennis verzameld en beeldend weergegeven in de website werkduurzaam.nl. Hier vindt u het e-book, de infographics met onderzoeksinformatie, een businesscase, een ontwikkelwinkel en voorbeelden van hoe te komen tot een goede analyse duurzame inzetbaarheid en gesprekshandleidingen om op verschillende niveaus het gesprek te voeren over duurzame inzetbaarheid. Ook vindt u hier verwijzingen naar andere relevante websites.

Resultaten
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

Concrete resultaten die bereikt zijn:

 

1. Limburgse bestuurlijke bijeenkomst op 20 april 2015;

2. Landelijke visiebijeenkomst samen met IZZ, PreventNed en NVTZ op 26 november 2015;

3. boek en e-book 'De kracht van duurzame inzetbaarheid'

4. A5 boekje en pdf 'In één oogopslag'

5. Website 'De kracht van duurzame inzetbaarheid': www.werkduurzaam.nl

 

Samenvatting van de aanvraag

Samenvatting
Dit item is dichtgeklapt
Dit item is opengeklapt

De projecten voor deze VIMP aanvraag leveren kennis om tot een integraal beleid voor duurzame inzetbaarheid te komen, met bijzondere aandacht voor individuele kenmerken van de medewerker en organisatiekenmerken. In beide onderzoeken is kennis ontwikkeld over de vragen: Hoe bevorderen we duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zowel van medewerkers met een verminderd werkvermogen als van medewerkers met een goed werkvermogen.

De activiteiten bestaan uit het realiseren van een toolbox met wetenschappelijke kennis, een e-book en een businesscase. De kennis wordt ook verspreid door middel van een bestuurlijke bijeenkomst in Limburg en een landelijk congres.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website