Projectomschrijving

Gezondheidscentrum de Heelkom heeft het succesvolle project ‘Moderne netwerkzorg in Achterveld' afgerond. Door kennisdeling, innovatie en efficiëntieverbetering zijn de lokale gezondheidscentra van de Gezondheidscentra Midden Nederland (GMN) versterkt. Maar we zijn er nog niet.

Doel

In dit vervolgproject willen we als GMN verder werken aan lokale implementatie op actuele dossiers en de benodigde netwerkstructuur in de regio. Onder andere wil de GMN bestaande zorgprogramma's verbreden naar preventie en welzijn en de zorgprogramma's veredelen zodat ze voor meerdere centra bruikbaar en implementeerbaar zijn en ze ook daadwerkelijk implementeren. Hierdoor worden de projectresultaten GMN breed opgeschaald terwijl ook nog eens de GMN wordt uitgebreid met meer centra die nu al geïnteresseerd zijn. 

Draagvlak

Het draagvalk is er en de club is zeer levendig. Alle centra die oorspronkelijk zijn begonnen (5 centra in 2012) participeren nog steeds en er zijn er inmiddels meer aangesloten (14 centra). We zijn in gesprek met Achmea over structurele financiering en lange termijnafspraken. Ook zijn er lokaal gesprekken met gemeenten over financiering. 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website