Projectomschrijving

Paramedisch Kindercentrum Sittard, Kinderpraktijk Breda en Kinderfysiotherapie Middelburg maken gebruik van het zelfde interdisciplinair cliëntgecentreerd zorgproces bij kinderen met complexe zorgvragen in de eerste lijn. Bij de implementatie en borging van het zorgproces lopen ze tegen knelpunten aan die verschillend van aard zijn omdat de organisatiestructuur verschillend is. Er zijn zorgverleners die samenwerken vanuit één locatie, maar ook zorgverleners die naar een gemeenschappelijke locatie gaan om samen te werken en zorgverleners die juist virtueel samenwerken.

Doel
Borgen van organisatorische randvoorwaarden voor samenwerking en het verbreden van de keten naar andere domeinen van zorg en/of onderwijs. Aan het einde van het project zijn knelpunten in kaart gebracht en oplossingsstrategieën voor de bedrijfskundige en organisatorische knelpunten ontwikkeld en (deels) geëvalueerd.

Samenwerking
Het project wordt in samenwerking met kenniskring autonomie en participatie van mensen met een chronische ziekte, Zuyd Hogeschool en Stichting Robuust uitgevoerd.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website