Nieuws & achtergrondinformatie

Subsidieregelingen lokale netwerken weer open

oudere en jongere

Het programma Langdurige Zorg en Ondersteuning (LZO) heeft twee subsidieoproepen opengesteld. Maakt u deel uit van een lokaal netwerk van professionals dat een samenhangend aanbod van welzijn, ondersteuning en zorg voor thuiswonende ouderen biedt en wilt u uw netwerk verder ontwikkelen, dan kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Afhankelijk van de fase waarin uw netwerk zich bevindt, kunt u een Ontwikkelsubsidie (fase I) of een Uitwerkingssubsidie (fase II) aanvragen.

Lees meer over de subsidieoproepen

Lokale netwerken samenhangende ouderenzorg met uitwerkingssubsidie aan de slag!

De lokale netwerken die voor hun project een Uitwerkingssubsidie vanuit het programma Langdurige Zorg en Ondersteuning (LZO) hebben gekregen zijn bekend. Acht lokale netwerken – die bestaan uit professionals die thuiswonende ouderen zorg, ondersteuning en welzijn bieden – gaan met deze subsidie hun netwerk verder ontwikkelen en verbeteren.

Naar het nieuwsbericht

Subsidies toegekend aan lokale netwerken samenhangende ouderenzorg

Foto verzorgende

In mei zijn de eerste projecten vanuit de subsidieregeling ‘Lokale netwerken samenhangende ouderenzorg’ (fase I) van het programma Langdurige Zorg en Ondersteuning (LZO) gestart. Verspreid over Nederland ontvingen 27 netwerken die samenhangende ondersteuning en zorg bieden aan ouderen een ontwikkelsubsidie.

Lees het nieuwsbericht over de eerste projecten met een ontwikkelsubsidie - Fase I

Meer over de ontwikkelsubsidie - Fase I

Oproep Ontwikkelsubsidie lokale netwerken ouderenzorg weer open!

Werkt u met uw partners aan het leveren van een samenhangend ondersteunings- en zorgaanbod voor thuiswonende ouderen en wilt u dit graag verder brengen? U kunt met de Ontwikkelsubsidie uw netwerk verder ontwikkelen, waarbij u ondersteuning van een externe adviseur bij dit proces kunt bekostigen.

Alles over de oproep Ontwikkelsubsidie

Webinar Ontwikkelsubsidie lokale netwerken ouderenzorg op 24 september

Foto computer

Op dinsdag 24 september kunt u deelnemen aan een webinar over de Ontwikkelsubsidie lokale netwerken samenhangende ouderenzorg (Fase I). Deze online informatiebijeenkomst biedt informatie voor iedereen die een Ontwikkelsubsidie wil aanvragen. Tijdens het webinar bespreken we de subsidieoproep en geven wij u praktische tips voor het indienen van een aanvraag.

Aanmelden voor het webinar op 24 september

Meer over de uitwerkingssubsidie - Fase II

Oproep Uitwerkingssubsidie lokale netwerken ouderenzorg weer open!

Werkt u als professional samen in een lokaal netwerk dat welzijn, ondersteuning en zorg voor thuiswonende ouderen biedt? En wil uw netwerk zich verder ontwikkelen en verbeteren door samen met een actieonderzoeker aan de slag te gaan met specifieke thema’s en praktijkleren? Dan is de Uitwerkingssubsidie interessant voor u.

Alles over de oproep Uitwerkingssubsidie

Handreiking actieonderzoek

De uitwerkingssubsidie van Fase II vraagt uw lokale netwerk aan samen met een actieonderzoeker. Wat actieonderzoek precies is, waarom wij bij deze subsidiemogelijkheid kiezen voor actieonderzoek en hoe u een actieonderzoeker vindt, vertellen wij kort in een digitale handreiking.

Naar de digitale handreiking

Vind een actieonderzoeker

Bent u op zoek naar een actieonderzoeker voor uw aanvraag voor een uitwerkingssubidie - Fase II die binnnenkort weer opent? Hier vindt u een overzicht met de contactgegevens en het profiel van actieonderzoekers die bij ons hebben aangegeven dat zij beschikbaar zijn voor projecten binnen de subsidieoproep.

Naar overzicht met actieonderzoekers

Ga naar...

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website