Projectomschrijving

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60 plussers in gemeente Maasgouw. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Tijdens een partijtje mag er niet worden gerend, er mogen geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten.

De primaire doelgroep zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 60 jaar en ouder. De subdoelgroepen zijn (ex-)leden van MBC'13, (groot-)ouders van jeugdleden en ouderen in de gemeente Maasgouw.
Met dit project willen we dat deelnemers actiever worden, hun leefstijl en gezondheid verbeteren, het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid, maar ook betrokken raken bij een vereniging.

Er is een handboek beschikbaar van het project Walking Football. Voor meer informatie of vragen kun u contact opnemen met de heer Lemmens via ruud.lemmens.home.nl.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website