Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u met een inkoper samenwerken aan het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen? Er is nog geld beschikbaar! Wacht daarom niet te lang en vraag subsidie aan.

Voordelen inzetten digitale toepassingen in de zorg

Het inregelen van e-health binnen uw zorginstelling kost tijd en energie, maar uiteindelijk levert het u als zorginstelling een hoop op. Niet alleen voor de cliënt heeft het een hoop voordelen, maar ook de zorginstellingen profiteren ervan:

  • Het bespaart tijd
  • Het bespaart kosten
  • Het zorgt voor minder administratie
  • Het geeft meer inzicht in gezondheid client
  • Het zorgt voor een efficiënter werkproces

En er is dus nog voldoende geld beschikbaar! Lees de voorwaarden en doe een aanvraag voor subsidie.

Wat moet u regelen om subsidie aan te vragen?

Subsidie aanvragen kost tijd en energie. U vormt binnen uw organisatie een team en samen nemen jullie de tijd om een plan te maken. Bij RVO is het mogelijk om het plan te laten controleren om te kijken of het aan alle voorwaarden voldoet. ZonMw en RVO helpen u graag met uw aanvraag. Lees wat u moet regelen voor het aanvragen van subsidie.

Stappenplan aanvragen subsidie

Zorg op afstand: meer vrijheid voor klant

Mirthe van de Belt regelde binnen Innovatiecluster Achterhoek met een SET-subsidie zorg op afstand in. "Zorg op afstand betekent voor de klant meer vrijheid. Daarnaast zorgt het ervoor dat zorgmedewerkers effectiever en efficiënter kunnen werken."

Lees Mirthe's verhaal

Door inzet van digitale toepassingen zorgen we er samen voor dat ouderen en chronisch zieken met een grotere kwaliteit van leven langer thuis kunnen wonen.

Heeft u een vraag?

Wilt u sparren of overleggen? Heeft u een vraag? De adviseurs van ZonMw en RVO staan voor u klaar en denken graag met u mee. Neem contact met ons op

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website