Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u met een inkoper samenwerken aan het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen? Dan is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Lees meer over de Stimuleringsregeling E-health Thuis.

De stimuleringsregeling is bedoeld voor het realiseren van meer gebruikers, structurele inbedding en duurzame bekostiging van bestaande e-health toepassingen die ondersteuning of zorg thuis faciliteren.

Door e-health toepassingen grotere kwaliteit van leven

E-health toepassingen kunnen ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of beperking helpen. Door gebruik te maken van deze digitale toepassingen zorgen we er samen voor dat deze mensen met een grotere kwaliteit van leven langer thuis kunnen wonen.

Bekijk voorbeelden van e-health-toepassingen

Hoe werkt subsidie aanvragen?

Heeft u een plan en overweegt u subsidie aan te vragen? Wilt u sparren over de mogelijkheden? In het subsidieprogramma wordt uitgelegd hoe u subsidie aan kunt vragen. Lees meer over het subsidieprogramma SET

Gratis webinar over SET: 10 september

Denkt u erover om e-health binnen uw organisatie op te schalen? Health Valley en ZonMw organiseren samen een online round-table. Er wordt tijdens dit gratis webinar toegelicht wat SET is, wat de voordelen van de regeling zijn en hoe u een aanvraag samen met uw zorginkoper indient.

Meer informatie

Zorg op afstand: meer vrijheid voor klant

Mirthe van de Belt regelde binnen Innovatiecluster Achterhoek met een SET-subsidie zorg op afstand in. "Zorg op afstand betekent voor de klant meer vrijheid. Daarnaast zorgt het ervoor dat zorgmedewerkers effectiever en efficiënter kunnen werken."

Lees Mirthe's verhaal

Over SET

Heeft u een vraag?

Maxime de Gooijer

Programmamanager

+31 70 349 50 97
set@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website