Projectomschrijving

Kwaliteitssysteem voor Thuishulp Rotterdam, zodat ook aan de voorwaarden wordt voldaan voor contracten met gemeenten voor de Wmo, zorgkantoren voor de Wlz en zorgorganisaties om onderaannemer te kunnen worden.

Achtergrond

Er is een groeiende behoefte aan menselijke ondersteuning in de ouderenzorgsector. In een tijdperk van digitalisering en bezuinigingen snakt de zorgsector naar dienstverlening met een kloppend hart. Thuishulp Rotterdam laat zien dat innovatie in de zorgsector mogelijk is met hulp van mensen uit dezelfde wijk en wil een belangrijke rol spelen in het tegengaan van eenzaamheid. De ambitie is om dit niet alleen in Rotterdam, maar ook in andere gemeenten neer te zetten.

Gevraagde inzet

Thuishulp Rotterdam helpen in het neerzetten van een solide zorgorganisatie, zodat de dienstverlening kan worden uitgebreid: in Rotterdam, in andere gemeenten en met zorgkantoren. Een belangrijke randvoorwaarde bij deze dienstverlening is het hebben van een passend kwaliteitssysteem. De vraag aan de coach is om een plan hiervoor op te stellen, zodat Thuishulp Rotterdam binnen 6 maanden een kwaliteitssysteem heeft, medewerkers zijn opgeleid en de organisatie een kwaliteitskeurmerk heeft.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website