Projectomschrijving

Heeft u ook ervaren dat de continuïteit van een behandeling niet gewaarborgd kon worden in deze coronaperiode? Wij vroegen ons af hoe we dit wel konden waarborgen en kwamen uit op het implementeren van e-health. Maar hoe dan verder?

We hebben specifiek voor een coachingstraject gekozen zodat er, naast teamgesprekken, ook individuele begeleiding van een coach mogelijk is. Een coach ziet sneller welke belemmeringen er ook in een team leven en is een onafhankelijke derde die de knelpunten veilig kan benomen. Corlien Jansen en Mark van Wijngaarden ontwikkelden een belscript. Deze is geïmplementeerd in de praktijk d.m.v. coachingssessies. Door de coachingssessies werd het gehele team erbij betrokken en werd het implementeren van e-health in de praktijk inzichtelijk en uitvoerbaar. Deze nieuwe werkwijze heeft de praktijk naar een hoger level getild en de samenwerking versterkt.

We hebben met het gehele team de schouders eronder gezet met als resultaat dat iedereen e-health implementeert, zodat de continuïteit van een behandeling gewaarborgd blijft. Ook de cliënten ervaren dit als een toegevoegde waarde in het behandeltraject.
Wilt u meer weten over het implementeren van e-health of dit coachingstraject, neem gerust contact op met Carolien Jansen, 06-23684479 of met Mark van Wijngaarden, 06-24885595.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website