Agenda MKB in Europa

Dutch Digital Health Night

9 april 2019, vanaf 18.00 uur op de Nederlandse ambassade in Berlijn

Pitch-evenement voor start-ups gericht op digitale innovatie in de gezondheidszorg. Het evenement vormt een integraal onderdeel van de e-health beurs met congres DMEA 2019.

Meer informatie

____________________________

TFHC | Visitors Programme DMEA 2019 | Berlin, Germany

9 - 11 april 2019

Ben je actief in digitalisering in de gezondheidszorg en is Duitsland een belangrijke (opkomende) markt? Als dat zo is, moet de DMEA (voorheen ConhIT) in uw agenda staan! Vanwege het strategische belang van deze beurs en congres voor Nederlandse bedrijven en organisaties die actief willen zijn in Duitsland, organiseert Task Force Health Care samen met het Netherlands Business Support Office in Stuttgart een gezamenlijk Nederlands bezoek aan het DMEA van 9 - 11 april , 2019.

Bekijk het programma

______________________________

Matchmaking tijdens de Bionnale Life Sciences & Health

7 mei in Berlijn

Bent u actief op het gebied van de Life Sciences & Health sector? Kom dan naar het matchmaking event tijdens de Bionnale Life Sciences & Health, op 7 mei in Berlijn. Thema’s:  biotechnologie, farmacie, serious games for health, biobased industrie.

Meer informatie

___________________________

 

Medtech forum 14-16 mei in Parijs

Het MedTech-forum is een van de grootste congressen over medische en medische technologie in Europa en een belangrijk evenement sinds 2007. Sluit u aan bij marktleiders, toonaangevende innovators en investeerders om te besprekende toekomstige kansen in de medische technologiesector.

Meld u aan voor het MedTech-forum 2019 voor 8 februari en profiteer van maximaal 15% EarlyBirdDiscount. Tickets zijn inclusief toegang tot niet alleen het MedTech-forum, maar ook de Global MedTech Compliance Conference (GMTCC). Volg de LinkedIn Showcase-pagina voor het laatste nieuws en updates: lnkd.in/d3B9UaN

Aanmelden

______________________________

Paris Healthcare Week

20-24 Mei 2019, Lyon

Wilt u zakendoen in Frankrijk en bent u werkzaam in de sector Life Sciences & Health (LSH)? Ga dan mee met de economische missie naar de Paris Healthcare Week in Lyon met minister Bruno Bruins van 20-24 mei.

Meer informatie

____________________________

Sluit je aan bij de missie naar Zuid-Duitsland

4-6 juni 2019, Beieren en Baden-Württemberg

Om de Nederlandse organisaties mogelijkheden te bieden om contacten te leggen met toonaangevende Duitse ziekenhuisgroepen, GPO's en zorgverzekeraars, organiseren Task Force Health Care, Innovation Quarter en NBSO Stuttgart een gezondheidsmissie gericht op regionale ziekenhuizen van de Duitse deelstaten Beieren en Baden-Württemberg.

Meer informatie

______________________________

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website