Agenda MKB in Europa

Health + Care Show Save the date 26-27 juni

26 - 27 juni 2019 in Londen

Het Health + Care event heeft een Holland Health Innovation Theatre. Er zal ruimte zijn voor ongeveer 20 – 25 Nederlandse bedrijven die willen spreken over hun product / service en Nederland op de kaart zetten als voorloper op het gebied van zorginnovatie. Dit specifiek op de thema’s Digital Health en Healthy Aging

Meer informatie en aanmelden

____________________________

World of Healthcare

26 september 2019, 10.00 - 17.30 uur Rotterdam

Onderzoek de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen voor de gezondheidszorg in het World of Health Care congrescentrum. U krijgt de mogelijkheid om contact te leggen met internationale afgevaardigden die in de voorhoede van de gezondheidssector werken, inclusief besluitvormers van verschillende overheidsniveaus en Nederlandse Life Sciences & Health-professionals uit de particuliere sector, NGO's en kennisinstellingen. Het is een dag van netwerken, kennis delen en zinvolle partnerschappen bevorderen!

Boek nu uw early bird ticket (tot 30-6-19)

____________________________

Eureka-stakeholderconferentie: ecosystemen maken voor innovatie

5 september 2019,  09:00 - 18:00 uur, Amsterdam

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. Dit is de kans om uw stem te laten horen!

Meer informatie

____________________________

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website