Agenda MKB in Europa

World of Healthcare

26 september 2019, 10.00 - 17.30 uur Rotterdam

Onderzoek de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen voor de gezondheidszorg in het World of Health Care congrescentrum. U krijgt de mogelijkheid om contact te leggen met internationale afgevaardigden die in de voorhoede van de gezondheidssector werken, inclusief besluitvormers van verschillende overheidsniveaus en Nederlandse Life Sciences & Health-professionals uit de particuliere sector, NGO's en kennisinstellingen. Het is een dag van netwerken, kennis delen en zinvolle partnerschappen bevorderen!

Boek nu uw tickets

____________________________

Ahti Connect: 'Hoe implementeer je zorginnovaties in het buitenland?'

10 oktober 2019, 15:30 - 18:00 uur, Amsterdam

Ben je toe aan een volgende stap en ben je benieuwd hoe je jouw zorginnovatie in het buitenland kunt implementeren? Kom naar de ahti Connect op donderdag 10 oktober met het thema internationalisering.

Hoe wordt de Nederlandse Life Sciences & Health sector wereldwijd ondersteund bij de implementatie van zorginnovaties?

Meer info

____________________________

Kennisbescherming bij Europese samenwerking in de LS&H sector

14 oktober 2019, 14:00 - 17:30 uur, Utrecht

Bent u ondernemer in de Life Science & Health sector en ontwikkelt u een technische innovatie voor de gezondheidszorg? Of heeft u als onderzoeker een gezondheidsapp ontwikkeld en wilt u weten hoe u deze het beste kunt beschermen? Wilt u deelnemen aan (inter)nationale samenwerkingsprojecten en vraagt u zich af hoe u tegelijkertijd uw kennis beschermt en een interessante samenwerkingspartner blijft?

Kom dan naar onze bijeenkomst over intellectueel eigendom - ofwel intellectual property (IP)! Tijdens deze middag hoort u meer over de verschillende vormen van IP, hoe ermee om te gaan in een samenwerkingsverband en de financieringsmogelijkheden. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken!

Meld u hier aan voor deze bijeenkomst

____________________________

Seminar & Netwerk Evenement: Duits-Nederlandse samenwerking in e-Health en ouderenzorg

22 oktober 2019, 13.30 - 18.00 uur, Utrecht

Task Force Health Care (TFHC), het Netherlands Business Support Office (NBSO) Stuttgart en RVO.nl nodigen u uit om deel te nemen aan een seminar, inclusief netwerkreceptie, over digitalisering in de gezondheidszorg en gezond ouder worden in Duitsland en Nederland.

Lees er meer over

____________________________

 

Holland Pavilion MEDICA 2019

18 tot 21 november 2019, Düsseldorf (DL)

In november vindt in de Messe Düsseldorf de vakbeurs MEDICA 2019 plaats. Met meer dan 123.500 bezoekers en ruim 5.000 exposanten is deze beurs is al jaren wereldwijd dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. De Task Force Health Care (TFHC) organiseert in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en in samenwerking met Health~Holland voor de 9e keer een Holland Paviljoen op de MEDICA in Düsseldorf. De beurs is jaarlijks uitverkocht en zodoende is er een eilandstand gereserveerd van maar liefst 348m².

Meld u uiterlijk vóór 12 juli aan voor een plek in het Holland Paviljoen via de TFHC website

____________________________

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website