Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u met een inkoper samenwerken aan het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen? Dan is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Lees meer over de Stimuleringsregeling E-health Thuis-regeling.

Door e-health toepassingen grotere kwaliteit van leven

E-health toepassingen kunnen ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking helpen. Door digitale toepassingen zorgen we er samen voor dat deze mensen met een grotere kwaliteit van leven langer thuis kunnen wonen. Denk bijvoorbeeld aan: leefstijlmonitoring, beeldzorg, medicatie dispensing, communicatieplatforms, sociale robotica.

Subsidie voor e-health toepassingen

Deze stimuleringsregeling is speciaal voor zorgaanbieders en ondersteuners. De subside is bedoelt voor het realiseren van meer gebruikers, structurele inbedding en duurzame bekostiging van bestaande e-health toepassingen die ondersteuning of zorg thuis faciliteren.

Hoe werkt subsidie aanvragen?

Heeft u een plan om subsidie binnen uw organisatie op te schalen en overweegt u subsidie aan te vragen? Wilt u sparren over de mogelijkheden? In het subsidieprogramma wordt uitgelegd hoe u subsidie aan kunt vragen. Lees het stappenplan SET-subsidie aanvragen

Zorg op afstand: meer vrijheid voor klant

Mirthe van de Belt regelde binnen Innovatiecluster Achterhoek met een SET-subsidie zorg op afstand in. "Zorg op afstand betekent voor de klant meer vrijheid. Daarnaast zorgt het ervoor dat zorgmedewerkers effectiever en efficiënter kunnen werken."

Lees Mirthe's verhaal

Heeft u een vraag?

Maxime de Gooijer

Programmamanager

+31 70 349 50 97
set@zonmw.nl

Over SET

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website