Projectomschrijving

LMNR 2.0

Het Leadership Mentoring in Nursing Research 2.0 (LMNR) is een vervolg op het eerste LMNR-programma. Twintig deelnemers kunnen in dit 2-jarig programma deelnemen. Het doel is meer groei van toonaangevend onderzoekers binnen verplegingswetenschap in Nederland, met meer academische functies voor postdoctorale verpleegkundig onderzoekers. Zo wordt een toekomstige generatie van verpleegkundig leiders gegenereerd.

Inhoud programma

Gedurende het programma worden er verschillende thema’s behandeld, zoals leiderschap- en persoonlijke/professionele ontwikkeling en nationale en internationale samenwerking in onderzoek en subsidies. De deelnemers worden geacht om in het verlengde van hun eigen onderzoek de samenwerking met onderzoekscentra in het buitenland te versterken.

Mentoring door autoriteit in onderzoek

Elke deelnemer krijgt mentoring van één mentor, een toonaangevende autoriteit in onderzoek. Samen met de mentor stellen de deelnemers een ontwikkelplan op voor hun leiderschapsvaardigheiden en onderzoekslijn.

Interviewreeks deelnemers LMNR 2.0

Een tweede groep fellows is gestart met de verpleegkundig leiderschapstraining Leadership Mentoring in Nursing Research. Benieuwd wat zij doen? In een vlog- en blogreeks stellen de deelnemers zich één voor één voor en coördinator Thóra B. Hafsteinsdóttir vertelt wat het programma inhoudt.

> lees het interview

Meer informatie

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website