Ziekenhuizen

Oogziekenhuis Rotterdam

Het Oogziekenhuis Rotterdam verleent oogheelkundige zorg in de volle breedte en heeft een groot marktaandeel in de last resort functie. Met een eigenstandig onderzoeksinstituut binnen het concern is een professionele onderzoekstructuur aanwezig om middels direct patiëntgebonden onderzoek de oogheelkundige zorg continu te innoveren en verbeteren.

Domeinplan Oogziekenhuis Rotterdam

St. Antonius Hartcentrum

Het Hartcentrum van het St. Antonius Ziekenhuis is het grootste centrum in Nederland voor patiënten met hartaandoeningen en ontvangt al meer dan 60 jaar patiënten uit het hele land. Er is (inter)nationale erkenning voor de topreferente zorgfunctie en de bijdrage aan innovatie en ontwikkeling. Het hartcentrum bestaat uit de afdelingen cardiologie en cardiothoracale chirurgie.

Domeinplan St. Antonius Hartcentrum

St. Antonius Longcentrum

Het Longcentrum van het Antonius Ziekenhuis behoort tot de grootste longafdelingen van Nederland en is gespecialiseerd in zeldzame longziekten. Het fungeert als expertisecentrum en behandelt jaarlijks ruim 2000 patienten met interstitiele longziekten. Het heeft een gerenommeerde opleiding en levert al decennia lang hoogwaardige zorg, gecombineerd met onderzoek en innovatie.

Domeinplan St. Antonius Longcentrum

ETZ Elisabeth - Neuro

Het Neurodomein van het ETZ Elisabeth is één van de twee speerpunten van het ziekenhuis. Meerdere specialismen werken nauw samen om patiëntvriendelijke, excellente topzorg te bieden aan patiënten met een breed scala van hersen- en zenuwaandoeningen. Tot 90% van de patiënten die hier behandeld worden is afkomstig van buiten het verzorgingsgebied.

Domeinplan ETZ Elisabeth Neuro

ETZ Elisabeth - Trauma

Het Traumacentrum van het ETZ Elisabeth levert topreferente zorg. Het speelt een belangrijke rol in diverse landelijk geïmplementeerde opleidingen op het gebied van trauma en acute zorg. Middels een regionale traumaregistratie wordt de kwaliteit van traumazorg geëvalueerd en verbeterd.

Domeinplan ETZ Elisabeth Trauma

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website