Projectomschrijving

Doelstelling van dit project is gezinnen met een vraag over de ontwikkeling en het opgroeien van het kind zo vroeg mogelijk integrale hulp te bieden, passend bij hun hulpvraag, wensen en mogelijkheden. Belangrijk daarbij is de verdere verbetering van de samenwerking binnen multidisciplinaire jeugdteams.

Om deze doelstelling te bereiken worden een proefimplementatie en evaluatie van de OKT App in Amsterdam verricht. Deze app kent alle voordelen van de SamenStarten App (http://tinyurl.com/samenstartenapp) en extra functies die bijdragen aan het behalen van de transformatiedoelstellingen en het overkomen van de uitdagingen die daarbij binnen jeugdteams worden ervaren.

De volgende activiteiten worden verricht: 1) behoefteanalyse onder professionals en ouders; 2) opstellen eisenpakket OKT App; 3) aanpassen SamenStarten App; 4) een proefimplementatie met de OKT App.

De projectgroep bestaat uit GGD Amsterdam, SAG, OKT programmateam, Zuidzorg, Pharos, EagleScience en NCJ en wordt gecoördineerd door TNO.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website