Het Joint Programming Initiative ‘Healthy Diet for a Healthy Life’ (JPI HDHL) vierde in 2020 zijn 10-jarige jubileum. Samen met belangrijke stakeholders keken we terug op de afgelopen 10 jaar en blikten we vooruit naar de toekomst!

 

Jeroen Lakerveld

In deze video spreekt Jeroen Lakerveld, onderzoeker aan het VU Medisch Centrum Amsterdam, over de meerwaarde van deelname aan een door JPI HDHL gefinancierde Knowledge Hub en zijn persoonlijke vervaringen met de JPI.

Peter Eisner

In de derde video spreekt Peter Eisner, vice-voorzitter van de wetenschappelijke aviesraad van het JPI HDHL en adjunct-directeur van het Frauenhofer Instituut. Peter beschrijft de waardevolle samenwerking tussen de 26 landen in het JPI HDHL met als gezamelijk doel: het leven van de inwoners verbeteren.

Martijntje Bakker

Martijntje Bakker, oud voorzitter van het JPI HDHL, vertelt over de verbindende functie van het JPI HDHL en roept alle ministeries van gezondheid en landbouw op om het JPI HDHL te blijven steunen.

Wim Saris

We beginnen de serie met de eerste voorzitter van JPI HDHL, Wim Saris, hoogleraar Humane Voeding aan de Universiteit van Maastricht. In de video legt Wim uit waar hij trots op is en geeft hij zijn visie op de belangijkste uitdagingen voor het JPI HDHL in de komende 10 jaar.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website