Veelgestelde vragen over subsidieoproep Klimaat en gezondheid

De deadline voor het indienen van uw intentieverklaring voor het pilotonderzoek Klimaat en Gezondheid was op 14 januari 2021. Voor het indienen van de subsidieaanvraag is de deadline 2 maart 2021 om 14.00 uur.

Dit pilotonderzoek is onderdeel van het programma Klimaat en gezondheid. Specifieke onderwerpen van dit pilotonderzoek zijn temperatuureffecten, hittestress, allergieën, duurzame zorg.

Hieronder vindt u een overzicht met veelgestelde vragen over het pilotonderzoek van het programma Klimaat en gezondheid. Lees deze veelgestelde vragen goed door voordat u telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt.

Algemene vragen over het aanvragen van subsidie

Bekijk onze algemene veelgestelde vragen over het aanvragen van subsidie.

Specifieke vragen

Het onderstaande overzicht van veelgestelde vragen actualiseren wij regelmatig in de periode van 12 november 2020 tot de deadline in maart 2021.

Wie kan indienen?

Inhoud subsidieoproep en type onderzoek

Consortium

Financiering

Indienen - technisch

Overig

Uitgewerkte aanvraag

Heeft u na het lezen van deze Q&A toch nog vragen?

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met klimaat@zonmw.nl. Vermeld het thema. Wij beantwoorden uw vraag dan via de mail of nemen telefonisch contact met u op. Geef in de mail aan op welk nummer en wanneer u teruggebeld kunt worden.

Bij technische vragen over het gebruik van het online indiensysteem van ZonMw (ProjectNet) kunt u contact opnemen met de servicedesk: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, 070 349 51 78, projectnet@zonmw.nl. Vermeld in uw e-mail uw telefoonnummer zodat wij u eventueel kunnen terugbellen.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website